Memphis-OKC a Sport TV-n!

Az NBA rájátszásának hatodik napja következik, ma három derbit rendeznek és mindhárom sorozat 1-1-re áll jelenleg. Kérdés, hogy a kezdeti botlás után az Indiana és a Clippers formája állandósul, vagy csak egyszeri fellángolások voltak a legutóbbi győzelmeik, de a legizgalmasabb csatát Memphisben vívják, ahol a Thunder vendégeskedik - ezt a meccset 02:00-tól a Sport 1-en nálunk is TV-ben követhetjük.

Atlanta Hawks – Indiana Pacers (01:00)

Az utóbbi hetek gyengélkedései után a sorozat első másfél meccse sem sikerült a Pacersnek, viszont legutóbb a nagyszünet után egy csapásra megoldódtak a problémák és korábbi formájukat idézve lépték le az Atlantát. A Hawks ugyan megszerezte a pályaelőnyt, de nehéz lesz érvényesíteniük, ha hasonlóan tehetetlenek lesznek – Vogel húzásaira reagálniuk kell. Elsősorban Teague játéka kérdéses, legutóbb Paul George nagyon megfogta az irányítót, ha ezen nem tudnak változtatni, aligha lesz esélyük. Korveréknek be kell találniuk kintről és az első meccsen remeklő Millsap-Antic párosnak is hatékonyabban kell működnie, ha nem akarják egyből visszaadni az előnyt az Indianának. Westéknek semmi különösebb dolguk nincs – szimplán azt és úgy kell játszaniuk, amit és ahogy tették két nappal ezelőtt a második félidőben.

A párharc állása: 1-1

Memphis Grizzles – Oklahoma City Thunder (02:00) TV: SPORT 1

Összeállt a Grizzlik játéka a második meccsre és el is tudták hozni a pályaelőnyt Oklahomából egy hosszabbításos meccsen. A Thunder játéka kissé kilátástalannak és főleg ötlettelennek tűnt, a sok rossz dobásba kényszerülő Durant és Westbrook mellett senki nem tudott fellépni, miközben Randolph ellen nem volt ellenszerük. A Memphis otthon franchise-rekordot jelentő 14 nyert meccsnél jár zsinórban – de az OKC-t sem kell félteni, az alapszakaszban a második legjobb idegenbeli mérleget tudták felmutatni. Az odaszólogatás már megkezdődött, Courtney Lee szerint arra játszanak, hogy Westbrook dobjon, nekik az jó – Durant szerint pedig túlértékelik Tony Allen rajta való védekezését, szerinte a Memphis védőspecialistája semmi különlegeset nem csinál. A találkozót 02:00-tól a Sport 1 is közvetíti.

A párharc állása: 1-1

Golden State Warriors – Los Angeles Clippers (04:30)

Az első meccsen aratott meglepetés-győzelem után a másodikon egy hatalmas pofonba nézett bele a Warriors – nekik semmi sem jött be, a Clippersnek minden, Blake Griffin azt csinált, amit akart,  Curryék eladták a labdákat, ráadásul a triplák is sültek a hazaiaknál. Ezúttal Oaklandben csapnak össze a felek, ahol idén mindkétszer stabilan nyert a GSW, de egy ilyen vereség után kérdés, hogy milyen mentalitással állnak majd ki. Bogut hiányában továbbra sem lesz fegyverük Griffinre, de a periméteren ellensúlyozhatják a festékbeli hátrányukat – hol máshol dobnának jól, mint otthon. A csapaton belüli problémákkal kérdés, hogyan tudnak megbirkózni, miközben a Clippersnek egy ilyen önbizalom-növelő siker akkora lelki pluszt adhat, ami könnyen a párharc azonnali megfordítását, majd eldöntését eredményezheti. Mark Jacksonnak kell lépnie, Doc Rivers már megtette.

A párharc állása: 1-1

A meccsekhez élőképes streameket itt találhattok! 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus