Miami - Brooklyn a Sport TV-n és rajt San Antonióban is!

Ma éjjel kezdődik a harc a két tavalyi finalista számára is, hiszen a Miami azt a Brooklynt fogadja, melyet négyből egyszer sem tudott megverni az alapszakaszban, a San Antonio pedig az első kör egyik leghősiesebb csapatát, a számára szintén mumusnak számító Portlandet látja vendégül a Konferencia-elődöntők nyitókörében. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

Miami Heat(2.) - Brooklyn Nets(6.) (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A nyolc napot pihenő címvédő hatalmas fórban lehet ma a magát hét meccsen továbbszenvedő és sokkal öregebb kulcsemberekkel felálló Brooklynnal szemben, de még mentális oldalon is olyan eseményekből meríthet motivációt magának a Miami, mely sejtet számunkra egy komolyabb statement game-t LeBron Jamesék részéről, melynek papíron csak elszenvedője lehet a Nets - 4-0-s alapszakasz párharc-nyerés ide, viszonylag nagyobb tapasztalat oda.

Nagyon komoly meglepetés lenne már csak az is, hogy ha a fásult és nagyon hullámzó Kidd-legénység ki tudná használni azon lendületi előnyét, ami a kevesebb pihenő miatt adódhat, hiszen Garnettéknek pont, hogy jól jött volna a kikapcsolódás egy ilyen hajrá után. Joe Johnson védése azért kulcs lesz a hazaik részéről, s ha ezt megoldja LBJ-vel vagy Battierrel a Miami, akkor kihúzza a Nets egyetlen komolyabb méregfogát is mára.

San Antonio Spurs(1.) - Portland Trail Blazers(5.) (03:30)

A Spurs két furcsa vereséget is beszedett idén a Blazers ellen, ráadásul egyet otthon, tehát az apró motivációs pluszokat tekintve itt is találunk mentális tartalékot az amúgy is esélyesebb gárda oldalán, ám a Lillard-féle sorozat-nyerő tripla után olyan lendületben érkezik erre a meccsre a picit többet is pihenő Portland, mellyel lehet keresni valója az első derbin.

Mondani sem kell, hogy ez az igazán nagy esélye a sokkal rövidebb érdemi rotációval dolgozó Stotts-alakulatnak, hogy saját kezébe vegye a sorsát, ám dörzsöltebb és minőségibb csapat annál a San Antonio, hogy ne pörögne fel eléggé egy nyitómeccsre, pláne, hogy a Dallas elleni hetedik derbin már megvolt a fonál Ginobiliéknek is. Parker és Lillard, valamint Duncan és Aldridge parolája extra csemege a klubok harcán felül is, látványos meccset várhatunk, ahol azért esélyesebb a Spurs.

Élőképes streamekét kattintsatok IDE !

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus