Miami - Golden State rangadó a Sport TV-n!

Ma éjjel visszatér egy igazán nagy sztár egy nem annyira jól szereplő gárdába, a Brooklyn Nets vélhetően újabb kiadós verésben részesül és ha csak csoda nem történik, még a jelenleginél is mélyebbre süllyed. A Phoenix újabb olyan rangadó előtt áll, melyet jó eséllyel megnyerhet, a bajnok és a tavalyi rájátszás egyik legnépszerűbb csapata pedig a Sport TV képernyőin is feltűnik egymás ellen egy rangadó keretein belül. Nézzük, mit érdemes tudnunk a kilenc mai párosítás előtt!

Cleveland Cavaliers - Orlando Magic (01:00)

A Cavaliers borzasztó szériában van és ha most otthon a Magicet sem képes két vállra fektetni Mike Brown mester legénysége, akkor jó eséllyel gyorsan elő fogják venni a szakvezetést és nem csak Andrew Bynum szerződésének értékké tételében fogják látni a Cavs jobbá tételének zálogát Ohióban. A Magic legutóbb elvesztette Nik Vucsevicset, ami érzékenyen érintheti a floridaiakat ma is, de van annyira mélyen a sérült Irvinget erőltető Cleveland, hogy legyőzhesse akár az Orlando is.

Miami Heat - Golden State Warriors (01:30)

A Miami szépen lassan odaér, hogy megint karnyújtásnyira van csak tőle a ligaelsőség, de a GSW nagy formába került Andre Iguodala visszatérése óta, s az élmezőnybe igyekeznek Steph Curry-ék is. A match-upok oda-vissza borzasztóak a két gárda szemszögéből nézve, ezért is garantált az élvezetes derbi, ahol igazán egyértelmű favoritot sem érdemes előre kikiáltani.

Chicago Bulls - Boston Celtics (02:00)

A Bulls és a Celtics amolyan "tét nélküli" derbit vívnak, hiszen mindkét gárda - nem túl explicit módon, de - tankolásba kezdett és néha ugyan keményen rámegy a W-re, de alapvetően nem töri össze magát a PO-ba jutásért ebben az évadban fontos irányítói, Derrick Rose, illetve Rajon Rondo nélkül. Mivel érdekes a két gárda közös múltja is, ezért jó kis meccset várhatunk, sok küzdelemmel, nagy hajtással.

Oklahoma City Thunder - Brooklyn Nets (02:00)

A Thunder lehet a következő lendületben lévő csapat, mely - Paul Pierce szavaival élve - akkora kiütésben részesítheti a Brooklynt, amekkorában a korábbi bostoni legendának egész pályafutása során nem sok része volt. Persze nem lehet tudni, mikor emberelik meg magukat a Lopez és Blatche nélküli vendégek, de az is inkább csak egy relatíve szoros derbihez lehet elég, nem pedig egy csodaszerű idegenbeli bravúrhoz.

San Antonio Spurs - New York Knicks (02:30)

Carmelo Anthony visszatér, ami extra lendületet adhat az amúgy mocsárban tanyázó New Yorknak, de akkora csodák nem nagyon vannak, hogy szimplán ettől nyerjen a Knicks San Antonióban, a liga egyik legstabilabb és legkegyetlenebb ellenfelének számító csapatának otthonában.

Phoenix Suns - Memphis Grizzlies (03:00)

A Suns edzője, Jeff Hornacek lett a hónap mestere nyugaton, ami nem véletlen, a Suns szárnyal a Főcsoport legjobb négy helyezése felé és a bőven PO-körön kívül lévő, s még mindig Gasol és Pondexter távollétében küzdő Grizzlies-szel szemben újabb önbizalom növelő diadalt arathat, de a magát némileg stabilizáló (igaz még így is sok kellemetlen L-t benyelő) Memphis-t nem lehet leírni idegenben sem, annyira nagy küzdők Zach Randolph-ék.

Utah Jazz - Milwaukee Bucks (03:00)

A Jazz nagyon belejött, de a Bucks is meglepő győzelmet gyűjtött be LA-ben a Lakers otthonában, tehát amolyan nyílt sisakos roncsderbi lesz ez mai, ahol nincs értelme esélyest kikiáltanunk, de otthon a Utah egyértelműen elvárhatja magától a győzelmet egy ilyen széria közepén. A palánk alatt Favors és Sanders csatája érdekes csemege lehet, de nem szimplán ez dönt majd, s a Knight vs Burke párosítás sem akármi a két fiatal egyes formáját elnézve.

Portland Trail Blazers - Charlotte Bobcats (04:00)

A Blazers nagy diadalt aratott a minap Oklahoma Cityben, s ma a Bobcats ellen otthon kötelező begyűjtenie az újabb W-t, de azért komoly energiákat kell vinnie a parkettre a még mindig nem a legproduktívabb cserepadok egyikével rendelkező oregoni alakulatnak, hogy biztosra mehessen. Az egyéni match-upokat elnézve esélye sem lenne a Charlotte-nak, de ez csapatjáték, amiben mostanság nem rosszak Al Jeffersonék sem.

Sacramento Kings - Philadelphis 76ers (04:00)

A Kings otthonában akár sorozatban harmadik idegenbeli diadalát is  begyűjtheti egyhuzamban a Philly, de azért ehhez DMC-éknek is lesz egy-két szavuk. A palánk alatt az ex-King, Spencer Hawes és az említett Cousins harca meghatározhatja az egész csata végkimenetelét is, de azért a padok termelékenységén is nagy lesz a hangsúly.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus