Miami - New York a Sport TV-n!

Ma éjjel mindössze négy találkozót rendeznek az NBA-ben, de a New York és a Miami presztízsharcát mi is élőben nézhetjük végig a TV-képernyők elől a Sport TV jóvoltából. A Toronto és a Washington összecsapása lesz vélhetően az est legizgalmasabb párosítása, de a Denver - Brooklyn meccs is érdekességeket hozhat. Lássuk, melyik fronton mit várhatunk!

Indiana Pacers - Milwaukee Bucks (01:00)

A Pacers egy igen könnyű feladatot kap ma estére, otthon a Bucks elverése nem csak, hogy kötelező, de arra is jónak kell lennie ennek a találkozónak, hogy Evan Turnert még inkább szoktatni tudja a keleti listavezető az indianai rendszerhez. A vendégek a már kivásárolt Caron Butler és a sok sérült fiatal (Sanders, Udoh) nélkül újabb "edzőmeccset" készülnek játszani.

Toronto Raptors - Washington Wizards (01:00)

A Raptors és a Wizards igen hasonló játékerőt képvisel, bár a Nenét elvesztő fővárosiak azért nincsenek annyira jó formában, mint az otthon némiképp esélyesebbnek titulálható Toronto, viszont egy-egy összecsapáson tud kiemelkedőt produkálni a John Wall irányította Washington is, úgyhogy kiszámíthatatlan, mi fog ma történni Kanadában.

Miami Heat - New York Knicks (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Heat otthon jó eséllyel nagyon elveri a New Yorkot, de a James vs Anthony párharc miatt biztosan érdemes lesz követni ezt a párosítást, ráadásul az utóbbi években sokszor tudott némi borsot törni a kétszeres bajnok orra alá törni az amúgy sokkal kevésbé sikeres Knicks, s annyi balszerencséje volt mostanság a Woodson-legénységnek, hogy az se lenne eget rengető meglepetés, ha most kijönne végre a lépés Tyson Chandleréknek.

Denver Nuggets - Brooklyn Nets (04:30)

A Nuggets azt a Brooklynt fogadja, mely egy 42 pontos portlandi zakó után érkezik back-to-back, tehát annyira a vendégek ellen szól minden, hogy könnyen lehet, pont ez lesz a legfőbb előnye a Netsnek, mely ha nem figyel oda, még ki is csúszhat a rájátszás-helyekről jelenlegi formájával. Ty Lawson valószínűleg még nem lesz a coloradóiaknál, de a fiatal és egységes Denver otthon elkaphatja nélküle is a Kidd-alakulatot.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus