Miami - New York élőben 19:00-tól!

Ma este kiváló korai meccsekkel jelentkezik az NBA alapszakasza, a kilenc mostani csatából négy is legkésőbb éjfélkor elkezdődik, ráadásul a PO-előzetesnek is beillő Miami - New York összecsapást a Sport 2 jóvoltából mi is élőben izgulhatjuk végig a TV-képernyők elől. Lássuk, mit várhatunk a remeknek tűnő mai felhozataltól!

Miami Heat - New York Knicks (19:00, Sport 2, ÉLŐ)

A címvédő hihetetlen fékbehúzása ellenére is átvette a vezetést a Keleti Főcsoport élén, a Knicks pedig hasonló tempóban odaért a PO-helyek küszöbére, s mondani sem kell, hogy az alapszakasz végének közeledtével nagyon fontos lesz, hogy milyen eredmény születik ma. Már csak a James vs Anthony csata miatt is megérné nézni a rangadót, de számos egyéb remek párharcot is láthatunk (Wade vs Smith, Bosh vs Chandler), a döntő pedig az lehet, hogy a kiegészítők mennyit tudnak most hozzátenni.

Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers (21:30)

A Clippers kissé váratlan módon visszakapta JJ Redicket, de Jamal Crawford még nem egészséges, ám a háziderbin így is alapelvárás a magabiztos diadal Doc Rivers fiaitól. Könnyen lehet ez egy nagyon látványos, extrán pontgazdag csata, de ehhez kelleni fog a jó dobóforma Mike D'Antoni hihetetlenül tartalékos legénységétől is.

Sacramento Kings - Dallas Mavericks (00:00)

A Kings otthon tehet keresztbe régi "kedvelt" ellenfelének, a Dallasnak, de egyértelműen a W-ért utazik most Sacramentóba a Mavs és nem is hibázhat, ha PO-ba akar kerülni a két hét múlva záruló alapszakasz végén. Hajtós meccset várunk, ám Thomas távollétét aligha fedi el a vendéglátó az Ellis, Calderon, Harris trióval felálló texasi hátvédsorral szemben.

Indiana Pacers - Atlanta Hawks (00:00)

A Pacers sem képes felébredni a rémálomból egyelőre, a Hawks viszont saját kezében tartotta a sorsát, úgyhogy ha nyerne Indianában is a Horford nélküli Atlanta, valamint a Knicks nem lenne képes bevenni Miamit, úgy vélhetően meg is lenne a nyolcadik rájátszó keleten, az Indiana esélyei pedig tovább romlanának az első kiemelés megszerzését illetően. Amennyiben Hibbert és George jobbik arcát mutatja, s a hazai kispad is tud végre termelni, úgy viszont abszolút favorit az Indiana.

Houston Rockets - Denver Nuggets (01:00)

A Rockets Dwight Howard nélkül is állja a sarat, s most a Nuggets ellen otthon kötelező a diadal Hardenék számára, viszont hajtós, látványos csatára van kilátás, bár nehéz elképzelni, hogy az újra lesérülő Ty Lawson nélkül idegenben is méltó ellenfele legyen a coloradói gárda a texasinak.

San Antonio Spurs - Memphis Grizzlies (01:00)

A két rivális harcában mostanság sokkal inkább a Spurs tűnik erősebbnek, de a Memphisben bárhol bármikor benne van egy bravúr idegenben is, annyira stabil alapokon nyugszik a tavalyi Főcsoport-döntő vesztesének játéka. Mivel eltérő a stílus, ezért szakmailag is csemege Duncanék és Gasolék harca.

Golden State Warriors - Utah Jazz (03:00)

A GSW minden egyes diadallal közelebb kerül a PO-részvétel biztosításához, a Jazz ellen otthon pedig aligha játszik körömrágós meccset a Jackson-legénység. A tegnap kitett Andris Biedrins már nem lesz ott egykori társai ellen, de ez sok mindent nem befolyásol.

Phoenix Suns - Oklahoma City Thunder (03:00)

Az éjjel egyik, ha nem a legjobban várt összecsapása lesz ez, ahol főleg a hazaiak számára nagy a tét, hiszen nem tűnik reálisnak már, hogy előzzön az OKC, az arizonaiak még a PO-ról is lemaradhatnak. Bledsoe és Westbrook csatája egyesben igazi unikum a két energiabomba testfelépítése és atletikussága miatt, de Durant Jordan-rekord döntése miatt is van miért izgulni ezen a fronton.

Portland Trail Blazers - New Orleans Pelicans (03:00)

A Blazers saját közönség előtt a tartalékos és most éppen rossz formában lévő NOP-t fogadja, s ha nyer, akkor aligha csúszik már ki a nyugati Top 8-ból, tehát várható egy lendületes, koncentrált játék Lillardéktól ma, s ha Anthony Davis nem lesz bevethető a vendégeknél, akkor vélhetően nagyon sima is lesz a derbi.

Élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus