Miamiba látogat a Toronto, 21:30-tól Knicks-Lakers

Este fél tíztől két meccset is megtekinthetünk, hajnalban rendeznek keleti rangadót, de pályán többek között az OKC is. 

 

Cleveland Cavaliers – Indiana Pacers 21:30

A Cavsnél LeBron James játéka is kérdéses, és ha a sztár nem tud pályára lépni, azért gondban lehetnek a hazaiak – ugyan sorra nyerik a meccseket, de az első félidőt szinte végig hátrányban töltik, majd a fordulás után tudják érvényesíteni akaratukat. Az Indiana egyre inkább összekapja magát, Paul George hivatalosan is visszatért a legnagyobb sztárok szintjére, a gárda pedig az utóbbi meccseken 90 kapott pont alatt átlagolt, és ezzel a játékkal bőven lesz esélyük Clevelandben is. Sérültjük azonban nekik is van, Stuckey és Miles játéka is erősen kérdéses.

New York Knicks – Los Angeles Lakers 21:30

A Lakers legutóbb megszerezte első győzelmét, és Kobe Bryant is javuló formát mutatott – márpedig az ő története a Madison Square Gardenben is legendás. A Knicks alapvetően jobb csapat eddig, Anthony az utolsó meccsen visszavett kicsit, Porzingis pedig eddig gyártja a dupla-duplákat – az ő csatája Randle-lel és Melo összecsapása Kobe-val igazi csemegének ígérkezik. Érdekesség: a New York otthon idén 21%-kal dob kintről, de ha a Lakers harmatos védekezését nem tudják szétdobni, akkor komoly gondok vannak – a kérdés az, hogy a vendégek is tudják-e hozni a pontokat.

Miami Heat – Toronto Raptors 00:00

A parádésan rajtoló Toronto legutóbb a Magic ellen bukta el a veretlenséget, ennek ellenére az eddigiek alapján Kelet egyik legerősebb csapatáról beszélhetünk – még akkor is, ha a Carroll-Lowry párost kissé elhagyta a dobás az utóbbi két találkozón. A Heat sincs alapvetően rossz helyzetben, bár Wade-nek legutóbb nagyon nem ment a játék, a liga egyik legjobban védekező csapatát alkotják a periméteren, belül Whiteside takarít, és támadásban is többnyire megvannak a fegyvereik – igaz, Gerald Green valószínűleg továbbra sem léphet pályára. Kulcsfontosságú lesz az első negyed, hiszen itt általában nagyon nyer a Miami és nagyon kikap a Toronto – ha ez most is így lesz, Dragicék megadhatják az alaphangot a hazai sorozatukra.

Oklahoma City Thunder – Phoenix Suns 01:00

Az OKC kisebb gödörbe került, hiszen sorozatban három mérkőzést veszítettek el Westbrookék, főleg a gyenge védekezés és a sok eladott labda miatt – ezen mindenképpen javítaniuk kell, hazai pályán nem engedhetik meg maguknak az újabb vereséget. A Suns azonban 3-0-ra áll azokon a meccseken, amikor 100 pont fölé jutott, márpedig a Thunder eddig 108-at kapott átlagban, így Bledsoe-ék előtt megvan az esély – más kérdés, hogy nem igazán látni, hogy ki fogja meg a Durant-Westbrook párost. Tyson Chandler játéka kulcsfontosságú lesz a betöréseknél és Enes Kanter ellen is, pláne hogy Steven Adams játéka kérdéses. Összességében egy látványos, sokpontos meccsre számíthatunk, túldobni pedig elég nehéz az OKC-t…

Portland Trail Blazers – Detroit Pistons 03:00

A Portland meglepően jól néz ki az utóbbi három meccsen, szétdobták többek között a Memphist is, és ezeken a találkozókon nem kaptak 100 pontot, ellenben 110-et átlagoltak – ha Lillardék most is ebben a formában folytatják, nehéz dolga lesz a Detroitnak. A Pistons elöl-hátul jó csapat volt az előző öt meccsen, a kezdőötös remekül passzol egymáshoz, Drummond dominál a palánk alatt és most is ő lehet a mérleg nyelve – amellett, hogy Reggie Jacksonék is tarthatják a lépést a Blazers hátvédjeivel, a center belül megnyerheti a meccset csapatának. A hazai pálya a Portland mellett szól, de jobban összerakott csapat a Detroit, ők 92 pontot kaptak eddig átlagban – ezt kell átjátszania majd elsősorban Lillardnak.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus