Miami-Brooklyn a Sport TV-n!

Hat találkozóval jelentkezik ma az NBA, amelyből egy keleti rangadót a Sport 1 révén itthon is TV-n keresztül élvezhetünk. A Heat-Nets mellett megnézhetjük a Lakers és a Rockets dobópárbaját, láthatunk két playoffért küzdő csapatot is (nem egymás ellen) az Atlanta és a Dallas személyében, de pályán a Thunder és a Spurs is. Lássuk, mi vár ránk ma éjjel!

Atlanta Hawks – Detroit Pistons (01:30)

A Hawks a Pacers legyőzésével egyrészt feltöltődött önbizalommal, másrészt óriási lépést tettek a rájátszásba jutás felé. Otthon jó csapatnak számítanak, az idegenben mérsékelten sikeres Detroit legyőzése kötelezőnek tűnik. A meccs pikantériája Josh Smith visszatérése, a Pistons hármasa kilenc évet húzott le Atlantában, az idei három meccsükön viszont tíz pont alatt átlagol.

Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs (02:00)

Tony Parker idegbecsípődése érzékenyen érintheti a Spurs bajnoki álmait, nem is utazott el a csapattal erre a találkozóra. A hazaiaknál Kevin Martin és Nik Pekovics sem bevethető, Budinger és Shabazz Muhammad pedig a hátralévő meccseken egyáltalán nem játszhat már. Kevin Love egy meccs pihenő után valószínűleg pályára lép, de még akkor is a San Antonio az esélyes, ha minden bizonnyal nem fognak megszakadni a győzelemért.

Miami Heat – Brooklyn Nets (02:00)

Idén mindhárom találkozójukat a Nets nyerte, címvédőként pedig nem teheti meg azt a Heat, hogy bárki is kisöpörje őket, így hazai pályán minden bizonnyal 100%-ot fognak kiadni magukból – muszáj is, hiszen egy vereséggel elveszítenék pillanatnyi lépéselőnyüket a Pacersszel szemben. Kevin Garnett ugyan már visszatért sérülése után, de a mai meccset valószínűleg kiüli, Jason Kidd óvatos az erőcsatárral kapcsolatban. A Heatnél Wade valószínűleg továbbra is pihen, ami kezd aggasztó lenni számukra, de egyelőre a keleti elsőséget kell bebiztosítaniuk - a találkozót a Sport TV is közvetíti.

Utah Jazz – Dallas Mavericks  (03:00)

A Jazznél Marvin Williams térde nem jött rendbe, valószínűleg kihagyja a találkozót. A Mavs áll a legjobban a nyugati bejutó helyekért versengők közül, de a Jazzt muszáj megverniük, ugyanis a következő három meccsük a Spurs, a Suns és a Grizzlies ellen lesz. A Utah nagyon kikapott a Golden State-től, Ellisnek és Carternek is nagy napja lehet ellenük.

Sacramento Kings – Oklahoma City Thunder (04:00)

A Thunder védekezése csődöt mondott legutóbb Dragic és a Suns ellen, de a Kings borzasztóan dobja már jó ideje a triplákat, ráadásul Thomas továbbra sem bevethető – ami még akkor is érzékeny veszteség, ha McCallum 17 pontot átlagol, mióta bekerült a kezdőbe. Nehezen elképzelhető, hogy Cousins és Gay túl tudná dobni Durantet és Westbrookot, márpedig a Kings védekezése nem a keménységéről híres.

Los Angeles Lakers – Houston Rockets (04:30)

Howard és Beverley alighanem ezt a meccset is kihagyja a Rocketsnél, de a hazaiaknak is van egy újabb sérültjük, ezúttal Bazemore sem hadra fogható. Mindkét csapat szereti a futni-dobni stratégiát, mégsem valószínű, hogy egy nagy adok-kapok lesz ebből a meccsből – annyi sérüléssel küzd a Lakers, hogy már támadóoldalon sem várható egy nagy „megőrülés”.

Élőképes streameket ezen a linket találhattok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus