Milwaukee-ban a Cleveland, kötelező előtt a Clippers

Salt Lake City-be látogat a Houston - a Charlotte-Detroitot közvetíti a Sport1 - a Brooklyn ellen nem hibázhat a Clippers - a Lakerst fogadja a Pelicans - pályán a Spurs.

 

Charlotte Hornets – Detroit Pistons 01:00 (ÉLŐ - Sport1)

A Hornets back-to-backet vív, tegnap remek játékkal tudott nyerni Memphisben a gárda, ami komoly fegyvertény, és sorozatban két győzelem után otthon javulna tovább. A Pistonsnak is voltak remek mérkőzései, de idegenben csak 1-8-ra áll, és amíg ezen nem tudnak javítani Drummondék, addig nem sok jóra számíthatnak – hiába védekeznek remekül, saját pályájuktól távol főleg támadásban esnek össze. Kérdés, hogy most ez mennyire jön ki rajtuk, de a Hornets játéka nagyon kellemetlen, ráadásul Kemba Walker rendre el tudja dönteni a szoros találkozókat – viszont a hazaiak fáradtabbak, ami nem mellettük szól.

Brooklyn Nets – Los Angeles Clippers 01:30

Ez most kötelező a Clippers számára, a gárda sorozatban kétszer is kikapott, legutóbb ráadásul egészen botrányos játékkal, így a zsinórban hét vereségnél járó Nets ellen nem hibázhatnak Paulék. A Brooklyn igyekszik gyorsan játszani és minél több támadást vezetni, de egyre inkább látszik, hogy a keret nem alkalmas erre, nincs egy igazán jó irányító, és a megfelelő dobók sincsenek meg. A Clipperstől semmi különleges nem kell, csak a hazai hibák kihasználása és nagyobb akarat, mint amit legutóbb láthattunk tőlük – ha visszatalálnak a helyes útra Griffinék, nem okozhat nekik nehézséget ez az összecsapás.

Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers 02:00

Jó formában van a bajnok, ugyan Philadelphiában ismét megizzadtak Jamesék, Kyrie Irving extrájával ezt a meccset is kipipálták – továbbra is csak két vereségük van és simán vezetik Keletet. A Bucks tűzereje meg sem közelíti azt, amit a Cavs művel mostanság, de rohanni és a festéket támadni nagyon tudnak Antetokounmpóék, kérdés, hogy ez most mire lesz elég, illetve hogy hátul mennyire nehezítik meg a vendégek dolgát az egyedi védekezésükkel – az utóbbi hat összecsapásukból ötöt megnyert a Cavaliers. A találkozó érdekessége Matthew Dellavedova lehet, az irányító bajnoki címet nyert a Clevelandnél, idén viszont már a Milwaukee kezdő irányítója. A címvédőnél nem lesz ott Frye, de Shumpert játéka is kérdéses, ez azért lerövidítheti a kispadot.

New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers 02:00

Érdekes meccs lehet, a Pelicans egy jobb széria után ismét begyűjtött két vereséget, míg a Lakers szintén nehéz időszakát éli, de legutóbb Russell és Randle nélkül is megverte az Atlantát, ami komoly fegyverténynek számít. A Los Angelesnél valószínűleg most sem lesz ott a két említett (illetve Randle utazik, de nincs sok esély a játékára), és idegenben azért csak 3-5-re áll a társaság, de a New Orleansnak is bizonyítania kell, hogy nem csak fellángolás volt az a négy győzelem, mert most egy újabb vereség ismét mélyre lökhetné a gárdát. A felek egyszer már találkoztak idén, akkor ebben a csarnokban 126-99-re nyert a Lakers, de nagyon mások most a körülmények.

San Antonio Spurs – Orlando Magic 02:30

Ez kötelező győzelem a Spurs számára, a texasiak sorozatban kilenc győzelmet arattak meggyőző játékkal, remek védekezéssel és kiegyensúlyozott támadójátékkal – eközben az Orlando egészen pocsék elöl, és elveszítette előző négy mérkőzését. Frank Vogel legutóbb jelentősen átvariálta a kezdőt, de azzal sem lettek előrébb, az utóbbi hét meccsükből négyszer a kilencven pontot sem érték el, óriási meglepetés lenne, ha éppen a Spurs ellen jönne tőlük egy kirobbanó találkozó…

Utah Jazz – Houston Rockets 03:00

A Jazz back-to-backet vív, tegnap ugyan gyengébb védekezéssel, de hatékony támadójátékkal tudott nyerni a csapat Minnesotában. A Rockets pihentebb, megnyerte az előző két meccsét, és James Harden vezérletével szűk száztíz pontot átlagol, most a jobbik védekezését kell előhúznia a hazai alakulatnak – óriási szerepe lesz George Hillnek, neki kell majd lassítania Hardent. A felek egyszer találkoztak már Houstonban, akkor 111-102-re nyert a Rockets, de a Jazz azóta sokat javult, zsinórban három győzelemnél tart, és ha hátul hozni tudja magát a gárda, otthon jó esélyei lesznek a sikerre.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus