Most a Thunder otthonában rangadózik a San Antonio

Heat-Wizards visszavágó, Clippers-meccs, egy Sport TV-s közvetítés és egy OKC-Spurs az NBA hajnali programjában. 

 

Charlotte Hornets - Phoenix Suns 23:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Legutóbb nagyon gyengén játszott a Hornets, főleg ami az akaratot illeti, márpedig akkor is egy "alattuk" lévő csapat ellen léptek pályára otthon, meglátjuk, hogy Steve Clifford feltüzeli-e a játékosait - magára vállalta a felelősséget a múltkoriért, de kérdés, hogy ennek lesz-e valami hatása. Persze a Suns általában kedves ellenfél, mert védekezésben Jay Triano alakulata sem szakad meg és bár támadásban vannak jó meccsei, összességében a liga egyik leggyengébb csapatáról beszélünk, így alapesetben egyértelmű favorit otthon a Charlotte - csak az a kérdés, hogy Walkeréket ez érdekli-e...

Miami Heat - Washington Wizards 01:30

Négy napja Washingtonban találkoztak a felek és akkor hosszabbításban nyerni tudott a Wizards, igaz, a Heat akkor back-to-backet játszott - most Miamiban jöhet a visszavágó úgy, hogy ezúttal a fővárosiak fáradtabbak. Bealék előző este New Orleansban arattak nagy győzelmet, de most Floridában minden bizonnyal kapaszkodniuk kell majd, mert a back-to-back általában azért nem áll jól nekik, főleg nem idegenben, másrészt egy fáradtabb csapatnak kifejezetten irritáló tud lenni a Heat fizikális stílusa, márpedig Whiteside-ék ezt mostanában megint egyre jobban művelik. Érdekes meccs lesz, mindkét fél helyezkedik, mindkét félnek nagyon kellene ez a siker, új sérült pedig egyik oldalon sincs. 

Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies 02:30

Tét nélküli találkozó két tankoló csapattal, ahol előzetesen azért a Mavsnek "illene" nyernie: három pihenőnapjuk is volt a texasiaknak, míg a Grizzlies back-to-backet játszik, ráadásul zsinórban 16 vereség után elég nehéz nem underdogként kezelni Gasolékat. A Dallas egyébként az All-Star óta kifejezetten jó meccseket játszott, az utóbbi ötből kettőt meg is nyert, egyet hosszabbításban vesztett el és bár Nerlens Noel nem fog játszani, így is megvan mindenük ahhoz, hogy nyerjenek - a kérdés az, hogy akarnak-e. 

Oklahoma City Thunder - San Antonio Spurs 02:30

Ez lesz a játéknap rangadója, de igazán egyik csapat sincs jó formában, úgyhogy majd meglátjuk, hogy a megszokott Thunder-Spursökhöz képest milyen minőséget hoz a derbi. Az OKC legutóbb azért magabiztosan nyert, Russell Westbrook dominált és egyben volt a támadójáték, ha ehhez hasonló letisztultsággal játszanak most is, akkor hazai pályán jó esélyeik lesznek, hiszen a San Antonio hetek óta nagyon messze van az élcsapatok szintjétől, bár legutóbb kis híján megfogta a GSW-t. Érdekes lesz, hogy Aldridge-et ki és hogyan tudja majd lassítani a hazaiak közül, míg a vendégek feladata Westbrook és George levédése lesz, Murraynek és Greennek mozgalmas estéje lehet. Egy sérülés lehet befolyásoló tényező, Pau Gasol játéka még mindig kérdéses, lehet, hogy ezúttal sem tud pályára lépni. 

Los Angeles Clippers - Orlando Magic 04:30

Ez kötelező meccs a Clippers számára annak ellenére, hogy back-to-backet játszik, hiszen a Cleveland legyőzése után a Magic ellen komoly blama lenne kikapni, főleg hogy a vendégeknél Fournier biztosan, Gordon pedig valószínűleg nem játszik még. Ezzel együtt Teodoszicséknak nem szabad félvállról venniük ezt a meccset, mert bár jelenleg playoff-helyen állnak, ez azonnal megváltozik, ha most kikapnak és ha ellazázzák a védekezést, akkor az Orlando képes megviccelni őket - ha hagyják őket alkotni, akkor szép támadójátékot mutatnak be a vendégek. Ha a Clippers legyőzi a fáradtságot, akkor alighanem a mérkőzést is be tudja majd húzni. 

A mérkőzésekhez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus