Nash visszatérése és egy keleti rangadó

Ma este csupán négy összecsapással jelentkezik az NBA, de bőven akadnak érdekességek ezen a játéknapon is. Keleten az Atlanta és az Indiana derbije kerül a középpontba, a nyugati oldalon pedig a visszatérő Steve Nash, Steve Blake párossal Minnesotába látogató Lakers fellépése vonzhatja a legtöbb érdeklődést. Nézzük, mit érdemes tudnunk a mai program előtt!

Atlanta Hawks - Indiana Pacers (01:30)

A Hawks pihenten fogadhatja a back-to-back érkező ligaelsőt, így hiába nincs Horford és Antics nem lehet otthon leírni a még mindig 50 százalék felett álló atlantaiakat. A Pacers idegenben kicsit megingott az utáni hetekben, de azért elvárás Roy Hibbertékkel szemben a diadal ezen az estén.

Minnesota Timberwolves - Los Angeles Lakers (02:00)

A vendégek két régen látott hátvédjükkel, Nash-sel és Blake-kel kezdenek, ami egyelőre rejtély, hogy mennyit segít Mike D'Antoni nagyon lemaradó legénységén. A Minnesota sem képes elmozdulni felfelé túl nagy mértékben, de otthon abszolút kötelező meccs ez Kevin Love-éktól. 

Phoenix Suns - Chicago Bulls (03:00)

A Suns újra szárnyal, Jeff Hornacek mester Eric Bledsoe sérülése idejére is megtalálta a nyerő kombinációt, ami nem kis edzői tett ezt a keretet elnézve. A Bulls teljesen kiszámíthatatlan idén, Joakim Noah büntetése után pláne kérdéses, merre mennek ma tovább Tom Thibodeau tanítványai, de fordulatos, színvonalas meccset várhatunk ettől a párosítástól.

Golden State Warriors - Charlotte Bobcats (04:30)

A GSW nagy rangadók megnyerése után most egy kötelező "házi feladat" megoldása előtt áll, a Bobcats gyakorlatilag teljesen veszélytelen idegenben Steph Curry-ékre, ráadásul a hazaiak sztárja Charlotte-i kötődésű, tőle várható is az extra performansz, így bőven van értelme követni ezt a csatát is.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus