NBA: 50 százalék fölé megy a Brooklyn?

Ma éjjel 10 meccset is vívnak a tengerentúlon, s csemegék sorát találjuk a programban, hiszen a nagyon hosszú idő után újra a pozitív mérlegért küzdő Nets a Grizzlies-t fogadja, a Charlotte pokoli nehéz sorozata pedig a ligaelső megvendégelésével folytatódik, de Dwight Howard orlandói visszatérése is nagy figyelmet vonz. Lássuk, mit várhatunk az egyes párosításokban!

Charlotte Bobcats - Indiana Pacers (01:00)

A Bobcats legutóbbi élménye egy 61 pontos teljesítmény LeBron Jamestől, illetve egy rengeteg kapott ponttal elvesztett csata a bajnok ellen, most pedig jöhet a ligát vezető, s tegnapi veresége miatt felbőszülve érkező Indiana. Esélyest nehéz lenne kikiáltanunk, ugyanis otthon, pihentebben játszhat az amúgy nagy formában lévő Al Jefferson fémjelezte Charlotte a back-to-back fellépő Pacers ellen, óriási csata várható!

Orlando Magic - Houston Rockets (01:00)

Ez a derbi egyetlen dolog miatt lehet igazán pikáns és érdekes, ez pedig a korábbi orlandói kedvenc, most viszont Floridában (is) közutálatnak "örvendő" Dwight Howard látogatása, immáron a Houston mezében. A tegnap a Miamit elverő texasiak a 24 órán belüli második fellépés miatt némileg fáradtak lehetnek, de ez az a helyzet, ahol ez sem lehet kifogás, akkora a különbség és a lendületbeli differencia a két fél közt.

Washington Wizards - Utah Jazz (01:00)

A Wizards elkapta a fonalat, bár most vesztett egy meccset a Nenét ugyan nélkülöző, de az ő távollétében is egész egységesnek tűnő fővárosi alakulat, mely otthon a Jazz ellen egy amolyan kötelező W-t gyűjthet be, ha eléggé koncentrál és megfelelően komolyan veszi az ellenfelet.

Boston Celtics - Golden State Warriors (01:30)

A Celtics már nagyon közel van ahhoz, hogy a liga legaljára tankolja magát, ezt a mutatványt pedig vélhetően nem akarja elrontani a Stevens-legénység egy GSW elleni bravúrral, bár a Warriors óriási csatában nyert csak tegnap és a back-to-back miatt bizonyosan enerváltabb is lesz a megszokottnál, viszont favoritként érkezik Bostonba.

Brooklyn Nets - Memphis Grizzlies (01:30)

A Nets azt a Grizzlies-t fogadhatja, mely hasonló cipőben járt sokáig, de már lépésekkel mai riválisa előtt jár, ami a csapatépítést és a stabil eredményességet illeti, így az esélyek tökéletesen egyenlőnek látszanak, s ebből kifolyólag a nap legjobb meccse várható ezen a fronton. A palánk alatt előnyben lehetnek Marc Gasolék, de Deron Willams és Joe Johnson extrái ellensúlyozhatják ezt a fórt.

Detroit Pistons - Chicago Bulls (01:30)

A Pistons még nem tett le a PO-ról, de a Bulls jelenleg más szintet, keménységet és kiegyensúlyozottságot képvisel, mint a detroitiak, viszont otthon egy ennyire erős benti sorral és egy, a szokásosnál tudatosabban játszó Jenningsszel, valamint egy produktív cseresorral lehet keresnivalója a a hazai alakulatnak is.

Milwaukee Bucks - Sacramento Kings (02:00)

A Bucks is "meccsnyerési veszélyben", ami a már sokszor felhozott tankolási procedúránál nem előny, pláne látva a Sixers hihetetlen mértékű fékbehúzását, tehát jó kérdés, mikor reagál a "rivális" mutatványára a Drew-legénység. ám a Kings a nyugati utolsó pozícióért "küzd", tehát lehet, hogy az L itt értékesebb lesz a W-nél, kérdés, hogy egy szoros végjáték esetén ez kijön-e...

Minnesota Timberwolves - New York Knicks (02:00)

A Minny is lendületben van, ráadásul már Martin és Pekovics is egészséges, így a teljes leeresztésben lévő Knicks idegenben elég csúnya pofonra számíthat, ha nem mutat extrát csapatszinten. A Love vs Anthony dobópárbaj sokak számára élvezetes viadalt jelent, úgyhogy hiába nem PO-csapatok találkoznak, garantált a kiváló szórakozás!

Denver Nuggets - Dallas Mavericks (02:00)

A Nuggets is zuhan lefelé, a Mavs pedig a rájátszásért küzd, viszont Ty Lawson visszatérése picit átírhatja az előzetesen egyszerűbbnek gondolt forgatókönyvet, tehát inkább kiegyenlített csatára számíthatunk, mint texasi diadalmenetre, de azért összességében meglepő lenne, ha nem húzná be ezt a győzelmet Rick Carlisle alakulata a nyerni már annyira nem akaró coloradóiakkal szemben.

Portland Trail Blazers - Atlanta Hawks (04:30)

A Blazers otthonába is egy áldozati bárány érkezik, a Hawks egyértelműen megindult a lehető legjobb drafpozíciók felé, Al Horford és a többi magasember nélkül egyébként sem lenne sokkal többre képes az atlantai gárda, ráadásul a Blazers két napja kapitulált otthon a Lakers ellen, ezért a saját szurkolóit is minden bizonnyal igyekszik ma kárpótolni egy fölényes sikerrel.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus