NBA: Fókuszban Charlotte és Oakland

Ma éjjel nyolc összecsapással jelentkezik az NBA, s több érdekes csata mellett leginkább a Charlotte és a Memphis, azaz két mélyről felemelkedőben lévő gárda rangadója, valamint a Golden State és a Brooklyn, azaz két, némileg csalódást keltően szereplő alakulat összecsapása fémjelzi. Lássuk, mit várhatunk az egyes párosításokban!

Charlotte Bobcats - Memphis Grizzlies (01:00)

A Bobcats a csúcsformában lévő Al Jefferson vezérletével akár a Memphist is legyűrhetik otthon, de a már Tony Allennel kiegészült vendégek is elkapták a fonalat az utóbbi időben és nagy léptekkel haladnak a rájátszás felé, ráadásul jóval jobb a mérlegük is, mint a Clifford-tanítványoknak. A palánk alatt dőlhet el minden fontosabb kérdés, de összességében elég nehéz lenne itt egyértelmű favoritot kikiáltani.

Washington Wizards - New Orleans Pelicans (01:00)

A Wizards számára is itt az idő a szintlépésre, különben ez a szezon is "kuka" lesz a fővárosiak számára - azon kívól, hogy a rájátszás vélhetően meg lesz John Walléknak. Mivel Jrue Hoiday visszatérését el kellett napolnia az NOP-nek, ezért eléggé egy irányba húznak az esélyek, de Anthony Davis és társai elég masszív csapatot alkotnak, így vélhetően meg kell azért izzadnia a W-ért a Vesely-t elcserélő és már Andre Millerrel felálló Washingtonnak.

Atlanta Hawks - New York Knicks (01:30)

A Hawks nyolc kudarc után győzelmi reményekkel lép pályára a szintén pocsék periódusban lévő Knicks ellen, de Al Horford hiányzása sokkal jobban fáj az atlantaiaknak, mint Bargnani kiesése a New Yorknak, úgyhogy itt is amolyan ki-ki meccs várható.

Detroit Pistons - Dallas Mavericks (01:30)

A Pistons számára is magasabban van a léc, mint amit mostanság sikerül megugrani, de a Dallas elég jó passzban van, tehát most tökéletes koncentráció és sok extra kellene egyéni és csapatszinten is a detroitiaktól a diadalhoz. Remek csatára van kilátás ezen a fronton, pláne mivel szerkezetileg totálisan eltérnek egymástól a felek.

Milwaukee Bucks - Indiana Pacers (02:30)

A Bucks totális tankolásban, már Sessionssel és Adriennel a csapatban adhatja meg magát a keleti elsőnek egy erősen kivégzés szagú összecsapáson, ahol Evan Turner bemutatkozhat indianai színekben. Andrew Bynumot még nem öltözteti be ma Frank Vogel mester, de ez nem ront a Pacers esélyein.

Utah Jazz - Minnesota Timberwolves (03:00)

A Jazz Favors nélkül nagy valószínűséggel nem tud élni ezzel a lehetőségével sem, pedig Kevin Martin és Nikola Pekovics nélkül verhető lenne ez a Minny, pláne Salt Lake Cityben. Azért egy viszonylag kiegyenlített, fordulatos csatára van a legnagyobb sansz,

Sacramento Kings - Boston Celtics (04:00)

A Kings és a Celtics nem olyan rég Bostonban "randiztak", s akkor meglepően könnyedén ért célba a C's, de nem lenne meglepő, ha a back-to-back Kaliforniában fellépő Rondóék most kapitulálnának, mivel robog a tank Stevens csapatánál is.

Golden State Warriors - Brooklyn Nets (04:30)

A Warriors és a Nets is győzelmi kényszerben van, mindkét alakulat kieshet még a PO-résztvevők közül, ráadásul megint jött egy kis megtorpanás mindkét oldalon. A kezdőcenterek hiányoznak mindkét félnél, Bogut és Lopez nélkül viszont egész jól megtanult játszani a GSW, illetve a Brooklyn is, ma ebből az okból kifolyólag is színvonalas derbit várunk.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus