NBA: Három érdekes párosítás éjféltől

Vasárnap lévén kicsit korábban kezdődik a napi program az NBA-ben, mint általában, igaz most magyar idő szerint is kora esti derbit nem rendeznek, ám éjféltől három jól hangzó párosítás is van a menetben. Az újjáformált Sacramento a Houstont fogadhatja, ahol az első számú csemege a Cousins vs Howard párharc lesz a palánk alatt, valamint a Memphis - Minnesota rangadó is ugyanakkor kezd, továbbá a Detroit és a nyugati listavezető Portland összecsapása is most következik. Mivel a további három csata sem "kutya", jöjjön is a napi beharangozó!

Sacramento Kings - Houston Rockets (00:00)

A liga talán két legdominánsabb centere nézhet ma farkasszemet egymással Sacramentóban, ahol másodjára játszik egymás mellett Isaiah Thomas, Rudy Gay, Derrick Williams és DeMarcus Cousins. Dwight Howard és társai csak kiegyensúlyozott, megfontolt játékkal hozhatják el a győzelmet az új lendületet vevő Kings csarnokából, ahol igen jó kis meccset várhatunk!

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves (00:00)

A Grizzlies abszolút mélyponton van, de legalább már Tony Allen és Ed Davis csatasorba állhatott a régebb óta hiányzók közül, velük pedig otthon lehet keresnivalója a Memphisnek a Minny ellen, de az élete formájában kosarazó Kevin Love-ot azért nem lesz egyszerű feltartóztatni Zach Randolph-nak.

Detroit Pistons - Portland Trail Blazers (00:00)

A Pistons vajon újabb nagy vadat ejt vagy folytatódik a Portland fantasztikus sorozata és megerősíti helyét az első pozícióban az évad eddigi abszolút meglepetéscsapata? A legmagasabb színvonalú csata Detroitban várható, ahol nem igazán kiálthatunk ki esélyest, a hazai környezet és a palánk alatti erő a vendéglátók mellett szól, a kiegyensúlyozottság és a tapasztalat viszont az oregoniak oldalára billentheti a mérleg nyelvét.

Oklahoma City Thunder - Orlando Magic (01:00)

A Thunder nagyon kiegyensúlyozott, így a Magicnek nem sok keresnivalója lehet Oklahoma Cityben, de nem az a kézfeltartva kikapós csapat idén az Orlando, ezért vélhetően nem fog unalomba fulladni ez a párosítás sem. A floridaiak már teljes fegyverzetben vehetik fel a harcot, ami azért adhat némi bizakodásra okot, de így is csoda lenne a győzelem a vendégektől.

Denver Nuggets - New Orleans Pelicans (02:00)

A Nuggets legutóbb kikapott otthon, Ty Lawson pedig élete legrosszabb estéjén volt túl, van tehát miért bizonyítania ma saját szurkolóinak, de a Pelicans már pozitív tartományban tanyázik, s Anthony Davis és Tyreke Evans kiesése sem törte meg az igencsak tehetséges keretet összeszedő NOP-t, hajtós, látványos, fordulatos csatát remélhetünk itt.

Phoenix Suns - Golden State Warriors (02:00)

A Suns nem kis meglepetésre másfél hónap után jobb mutatóval rendelkezik, mint a GSW, pedig a vendégeket a nyugati top pozíciók egyikére várták a szakértők, míg az arizonaiakat a liga legvégére, de okkal szerepel ennyire jól a Bledsoe, Dragic hátvédpáros vezette Phoenix és otthon nem lenne különösebb meglepetés, ha az Igoudalát még mindig kényszerből jegelő Golden State-t is két vállra fektetnék Jeff Hornacek fiai.

rre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus