NBA: Igen egyoldalú meccsek éjjele jön?

Ma éjjel egy darab rangadó sem található a hat meccses NBA-programban, ám olyan kosárshow-kra van kilátás, melyek a látványra ácsingózók igényeit maximálisan kielégítheti. A Los Angeles Clippers az Atlantát próbálja szétcincálni, a San Antonio az Orlando kedvét veheti el a játéktól, a Jazz idegenben rendelkezik igen jó kilátásokkal a Sixersszel szemben, míg a Washington a Milwaukee-t tömheti ki idegenben, de Memphisben akár még némi izgalom is maradhat a hajrára. Lássuk, mit érdemes tudnunk az egyes párosítások előtt!

Cleveland Cavaliers - New York Knicks (01:30)

A Cavs és a Knicks is reménykedhet még a PO-ban, annyira gyenge idén a keleti középmezőny, de aki itt kikap, egy nagy lépéssel hátrányba kerül, leginkább a rivális ellen vesztett rangadó súlya miatt. A Knicks két nyert meccs után jobb passzban van, de otthon a Cleveland papíron esélyesebb, ráadásul Deng személyében van egy egész jó embere Anthony-ra is a hazai gárdának.

Philadelphia 76ers - Utah Jazz (01:30)

A Sixers még csak véletlenül sincs közel a meccsein a győzelemhez, úgyhogy a kínos zakók után érkező Jazz is átgyalogolhat az elfekvő Brown-legénységen, mely jelenleg messze a liga legrosszabbja és egyenes útja van az utolsó pozíció felé. Sok izgalmat tehát ne várjunk, de a két Év Újonc várományos, Michael Carter-Williams és Trey Burke csatája egyesben így is élvezetes lehet.

Memphis Grizzlies - Charlotte Bobcats (02:00)

A Grizzlies és a Bobcats találkája ígéri ezen az estén a legtöbb izgalmat, bár otthon csoda lenne, ha kikapna az egyre stabilabb Memphis az amúgy egész jó formának örvendő keleti gárdától. A palánk alatt Marc Gasol és Al Jefferson parolája a nap párharcának is beillik, s amennyiben tudja pótolni a sérült Gerald Henderson pontjait is valahogy a Charlotte, úgy lehet ez szoros meccs is.

San Antonio Spurs - Orlando Magic (02:30)

A Spurs sokpasszos támadójátéka végzetes lehet a gyengécske orlandói védelem számára, a Popovich-tanítvány Vaughn mester számára érdekes vizsga lehet a mai, de a teljes kerettel operáló texasiak szinte sosem botlanak ilyen esetekben, vélhetően Vucsevicsék ellen sem fognak.

Milwaukee Bucks - Washington Wizards (03:00)

A Bucks nagyon nem szeretne már meccseket nyerni, hiszen vészesen közelít lefelé a Philadelphia, mely lehet, hogy meccset sem nyer már jelenlegi állományával, az alapszakaszból pedig még hosszú hetek vannak hátra. Ám a fel lábbal már a PO-ban lévő Wizards ellen nincs is ilyen jellegű félnivalója a wisconsini gárdának.

Los Angeles Clippers - Atlanta Hawks (04:30)

A Hawks is mindenhová kikapni jár már mostanság, s hiába tűnik még elérhetőnek a playoff a visszatérő Paul Millsap és társai számára, vélhetően Al Horford nélkül nem fogják erőltetni a feljavulást az atlantaiak. A Clippers otthonában csúnya verés várhat a keleti középcsapatra, Jordan és Griffin vélhetően sok látványos alley-ooppal szórakoztatja majd a közönséget és magát.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus