NBA: Igen erős éjjeli program következik!

Ma éjjel hat találkozót rendeznek az NBA-ben, s két rangadó, az Indiana Pacers - Golden State Warriors csata, valamint a Houston Rockets - Miami Heat derbi emelkedik ki a programból. A játéknap kiütése Oklahoma Cityben születhet meg, mivel az áldozati bárány szerepében a Philadelphia lesz, a Suns és a Clippers összecsapása pedig a látvány csúcsa lehet, míg a San Antonióra is rázós túra vár Clevelandben. Lássuk, mit érdemes még tudnunk az egyes párosítások előtt!

Clevaland Cavaliers - San Antonio Spurs (01:00)

A Cavs számára még lehet, hogy nagy falat lesz a Spurs, pláne, hogy Tony Parker is harcra kész már a texasiaknál, viszont Kyrie Irvingék egyrészt lendületben vannak, másodsorban gyűjtöttek is némi önbizalmat pár nagy vad elejtésével és Anderson Varejao, valamint Dion Waiters távollétében is egész tisztesen szerepelnek az utóbbi hetekben.

Indiana Pacers - Golden State Warriors (01:00)

A Pacers azt a Warriorst fogadja, mely megint elkezdett bukdácsolni, de van annyira veszélyes, hogy akár a ligaelsőt is legyűrje idegenben, ugyanis Curry-ben, valamint Thompsonban benne van az extra, főleg, ha elkapják a fonalat távolról. Teljesen kiszámíthatatlan csata következik tehát, de azért remek színvonalra van kilátás.

Houston Rockets - Miami Heat (02:00)

A Rockets egy olyan Miamit lát vendégül, mely a pihentetett Wade-del, valamint a tegnap 61 pontos karriercsúcsot szóró LeBron Jamesszel érkezik Houstonba, de a back-to-back, illetve az idegenbeli szereplés miatt nem nyilvánítható egyértelmű esélyesnek a címvédő, viszont az aktuális formát elnézve az egyik legjobb párosítás ez most a ligában, ahol rengeteg az oda-vissza mismatch.

Oklahoma City Thunder - Philadelphia 76ers (02:00)

A Thunder egy amolyan önbizalom-növelő, de vélhetően nem sok sportértékkel bíró diadal előtt áll, ugyanis a totális tankolásba fogó Sixers mindenhová nem csak kikapni, de csúnyán elvérezni jár, az OKC otthon pedig szeretné kárpótolni híveit a múltkori hármas kudarcszéria után, a formába lendülő Russell Westbrook főszereplésével így jöhet a gálaelőadás.

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers (03:00)

A Suns még ma sem küldi harcba Eric Bledsoe-t, ám Gerald Green és az élete legjobbját adó Goran Dragic akkora tempót diktálni, hogy otthon akár el is kaphatják a magasabb célokért küzdő Los Angeles-ieket. Ha már lehető legjobb párosítások, akkor ez a ligában az egyik, mely a legexkluzívabb szórakozást biztosítja, úgyhogy öveket becsatolni!

Los Angeles Lakers - New Orleans Pelicans (04:30)

A Lakers tegnap nem kis meglepetésre bevette Portlandet, a nagyon tartalékos NOP ellen otthon így nyomás alatt léphet parkettre Mike D'Antoni legénysége. Ugyanakkor a két gárda stílusából és stabilitásának hiányából adódóan nem sok értelme van tippelni a végkimenetelre, viszont ha kijön a lépés mindkét oldalon, akkor egész jó kis kosárshow kerekedhet ebből a párosításból.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus