NBA: Keleti rangadók éjjele

Ma éjjel hét összecsapással folytatódik az NBA alapszakasza, s leginkább a keleti partra terelődik a figyelem, hiszem a Cleveland a Torontót fogadja, az Atlanta pedig a Chicagóval meccsel kritikus helyzetben. Ezen felül Phoenixben is csemege-csata jön, ráadásul a tartalékos Houstonnak is úgy fest, meg kell majd izzadnia a sikerért Sacramentóban. Lássuk, mit várhatunk az éjjeli párosításoktól!

Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors (01:00)

A Cavs kicsit lendületét vesztette, de a Raptors ellen otthon jó esélyei vannak a "józanodásra" otthon, hiszen a konferencia egyik élgárdája ellen saját közönsége előtt olyan diadalt arathat, ami önbizalmat és lendületet is adhat a közeljövőre nézve. Bár Anderson Varejao nélkül a palánk alatt lehetnek még gondok, de mindenképp kiegyenlített meccsre számíthatunk, ahol a kanadaiak az utolsó leheletükig fognak hajtani a W-ért.

Indiana Pacers - Los Angeles Lakers (01:00)

A keleti első könnyedén veheti a mai akadályt amennyiben nem veszi túl könnyedén magát a meccset, a tartalékos Lakers története legmélyebb hullámvölgyeit éli meg, ami az utóbbi hónapokban mutatott teljesítményt illeti, s vélhetően nem Indianában lábalnak ki Bryant nélkül az igen sötét gödörből.

Washington Wizards - Orlando Magic (01:00)

A Wizards ugyan fontos meccset hozott Clevelenadben, de elvesztette azóta Nenét, a Magic ellen otthon viszont ez nem lehet akadálya a győzelem megszerzésének, még úgy sem, hogy Kevin Seraphin is sérült a fővárosi magasok közül. Nagy harcot ne várjunk a hajrában, viszont Oladipo és Vucsevics játéka miatt érdekes lehet a Magic vendégszereplése is.

Atlanta Hawks - Chicago Bulls (01:30)

A Hawks zuhan a lejtőn, ráadásul Paul Millsap még nem lehet ott ma sem, s mivel Horford és Antics is hiányoznak a palánk alól, Joakim Noah és társai idegenben is igen jó kilátásokkal rendelkeznek ebben a párosításban. Vélhetően a játéknap legharcosabb derbijét látja majd a nagyérdemű, s inkább esélyesebbek Tom Thibodeau legényei.

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers (03:00)

A Nuggets még Ty Lawson szolgálatai nélkül indul harcba az Aldridge, Leonard, Freeland triót kényszerből jegelő Blazers elleni összecsapásnak, s a vendégek fontos hiányzói miatt nagy sansz előtt állnak Brian Shaw tanítványai a coloradói magaslaton. Sok pont, látványos kosárlabda és sok hullámzás várható ezen a fronton, kimondott favorit nélkül.

Phoenix Suns - Minnesota Timberwolves (03:00)

A Suns még nem vetheti be ma sem Bledsoe-t, de otthon mindenkire veszélyes, így a Minnesota sem esélyesként érkezik Arizonába, ahol azért nagy csata várható, de mivel a tartalékos Wolves nem jó a szoros végjátékok behúzásában, nem sok jóra számíthatnak Kevin Love-ék Phoenixben.

Sacramento Kings - Houston Rockets (04:00)

A Kings egyre stabilabb, a Rockets viszont más szintet képvisel, s hiába tréfált már meg nagyobb csapatokat is a Kings, ezen a fronton nem tűnik reálisnak a meglepetés, bár a Cousins - Howard csata a palánk alatt ötös poszton az egyik legnagyobb csemege ebben a ligában.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus