NBA-unikumok mára: Howard vs Drummond, Paul vs NOP

Ma éjjel kilenc csatát vívnak meg az NBA-ben, s bár komolyabb rangadókkal nem találkozhatunk a programban, azért lesz itt floridai belharc Miamiban, valamint egy csípősnek ígérkező Memphis - Cleveland derbi. A Houston és a Detroit találkozóján is láthatunk egy klasszikus center-párharcot, Chris Paul pedig volt csapata ellen lép pályára. Nézzük, mit várhatunk ezen a játéknapon!

Miami Heat - Orlando Magic (01:30)

A Heat otthon könnyed házi feladat megoldás előt áll az állami rivális ellen, a Magic viszont nyomás nélkül az élgárdákkal szemben rendre jól teljesít, úgyhogy egy hajtós meccs még kerekedhet ebből. Talán Greg Odent még tovább próbálgatja ma a Miami a múltkori 13 perc, illetve a kezdőszerep után, a Magic fiataljainak pedig nagy lehetőség a legjobbak ellen tapasztalatot szerezni.

Philadelphia 76ers - Washington Wizards (01:30)

A Wizards egy vélhetően megint lefekvő, de amúgy is borzasztóan gyenge Sixers otthonába látogat és Nené távollétében is a könnyed győzelem reményében lép parkettre. A pozitív mutatót már jó ideje hajszoló, de valahogy mindig 50 százalék alá ragadó fővárosiak egy óriási csata után, talán némileg fáradtan indulhatnak csatába, de itt ez sem lehet részükről kifogás.

Houston Rockets - Detroit Pistons (02:00)

A Rockets centere, Dwight Howard remekelt, amikor Detroitban találkozott Drummonddal, otthon pedig pláne elvárás vele szemben, hogy domináljon, viszont a Pistons fiatal ötösét butaság lenne leírnunk, élmény számba menő párharcot várhatunk a két atletikus és fordulékony óriás közt. A megint szétesőben lévő vendégek minden teher nélkül próbálhatnak meg csodát tenni, de nagyon komoly hibák sorozata kéne a texasiaktól az otthoni bukáshoz.

Boston Celtics - Indiana Pacers (02:00)

A Celtics is erősen tankolásra állt át, s mivel legutóbb behúzott egy W-t a Stevens-legénység, mely egész idényre elvesztette Gerald Wallace-t, ezért most a keleti első ellen sok jóra nem számíthatnak a bostoni hívek, akik kilátogatnak erre a csatára. Az viszony biztató lehet, hogy általában nagyon felszívja magát Hibberték ellen a Celtics, talán van esély egy jó tempójú derbire a már Sullingerrel felálló hazaiak és az esélyesebb Pacers közt.

Milwaukee Bucks - Brooklyn Nets (02:30)

A Bucks már a kivásárolt Caron Butler, valamint a sérült Sanders, Udoh benti páros nélkül fogadhatja a nagyon komoly szélsőségek között mozgó, de még mindig negatív mérleggel rendelkező Brooklynt. A célok és az esélyek teljesen ellentétesek, de nem írhatjuk le Larry Drew csapatát, mely otthon el is kaphatja Pierce-éket, ha a Nets vezérei megint rossz napot fognak ki.

Memphis Grizzlies - Cleveland Cavaliers (03:00)

A Grizzlies rangadót vesztett 24 órával korábban Oklahoma Cityben, de a Cavs sem friss, hiszen back-to-back érkeznek Mike Brown legényei Memphisbe, ahol ki-ki meccset vívhatnak a felek, ha ma is a jobbik arcát mutatja az Irving irányította keleti középcsapat. A palánk alatt dőlhetnek el a legfőbb kérdések, de összességében jelentős papírforma-borulás lenne a Cleveland bravúrja.

Portland Trail Blazers - Denver Nuggets (04:00)

A Blazers már lehet, hogy Aldridge-dzsal a sorban fogadhatja a Lawsont még mindig kényszerből jegelő Denvert, így otthon elvárás vele szemben a győzelem, de a két gárda stílusát ismerve unatkozni a portlandi publikum sem fog. JJ Hickson tavalyi klubjának otthonában küzdhet, de ez aligha jelent akkora pluszt, amivel lehetne Oregonban diadalmaskodni.

Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves (04:00)

A Kings pár önbizalom-növelő győzelem után továbbra is hullámzik, de a már elvileg Pekovicsot és Martint is bevető Minny a győzelemért utazik Sacramentóba. Izgalmak és fordulatok itt is várhatók, így, hogy Cousins letöltötte egy meccses eltiltását, a hazaiaknál is megvan a potenciál a sikerhez.

Los Angeles Clippers - New Orleans Pelicans (04:30)

A Clippers nem számíthat ma Jamal Crawfordra sem JJ Redick mellett, valamint a most igazolt Dany Granger sem bevethető még, de a Holiday, Smith, Anderson triót kényszerből jegelő, illetve a sérült Anthony Davisszel küzdő NOP ellen muszáj nyernie az ex-New Orleans PG, Chris Paul irányította LAC-nek, főleg otthon.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus