Nets - Spurs a Sport TV-n

Ma éjjel mindössze két összecsapást rendeznek meg az NBA-ben, de a rangadónak tekinthető Brooklyn Nets - San Antonio Spurs csata a Sport TV jóvoltából itthon is TV-képernyőre kerül. Oaklandben is érdekes, amolyan kiszámíthatatlan derbit vívhatnak a felek, nézzük is, hogy mit érdemes tudnunk a mai program előtt!

Brooklyn Nets - San Antonio Spurs (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Nets visszakaphatja Blatche-t és Kirilenkót is, a Spurs viszont a pihentetett Duncan mellett a sérült Ginobili, Parker, Leonard trióra sem számíthat, így eléggé ellentétes előjelekkel várhatja ezt a csatát a két fél, ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a texasiaknál sokszor sült már el jól a teljes vezérsor pihentetése, így nem lehet ma sem leírni Gregg Popovich fiatal, egységes és sikerre éhes legénységét, mely az így minden nyomást elviselni kénytelen Brooklyn otthonában is jó kilátásokkal bír.

Golden State Warriors - Chicago Bulls (04:30)

A Warriors legutóbb már visszakapta Jermaine O'Nealt, de így is csúfos hazai vereségbe futott bele, van tehát mi iatt javítania a Jackson-alakulatnak, bár a Bulls is több meglepően sima vereséget szenvedett mostani nyugati túráján - nem elfeledve a meglepetésszerű diadalokat sem persze. Sok múlik a benti emberek, illetve a Curry - Thompson páros aktuális dobóformáján, de alapvetően a Golden State a favorit.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus