New Orleans - Dallas és Stephenson vs Pacers

Ma csak három mérkőzést rendeznek az NBA előszezonjában, a Pelicans-Mavs rangadó mellett Lance Stephenson is farkasszemet néz a Pacersszel

Charlotte Hornets – Indiana Pacers 01:00

A Pacersnél csőstül jöttek a gondok, Stephenson eligazolása (éppen a Charlotte-hoz), Paul George horribilis sérülése után már két kezdőjátékost veszítettek a tavalyi csapatból – majd az előszezonban könnyebben ugyan, de David West és George Hill is megsérült. Ugyan ez a Copeland-Sloan kettősnek jó esély, a csapat nem tudja megközelíteni sem a tavalyi formát, jelen állapotban a Hornets a jobb csapat – még akkor is, ha Al Jefferson náluk sincs igazán jó formában. Kérdés, ki mennyit játszatja az első sort, a Charlotte-nál ez inkább indokolt, a Pacersnél meg sok más opció nincs.

Detroit Pistons – Philadelphia 76ers 01:30

A Pistonsnál a belső trió remekel, sorra hozzák a jó meccseket és erre tudnak is alapozni – a külső sorba megszerzett dobógépek viszont még nem jöttek bele, bár Augustinnak voltak már jó meccsei. A Philly támadójátéka Carter-Williams nélkül gyakorlatilag esetleges, Wroten próbálkozik becsülettel és hozza is a pontokat, de irányító híján szenved a csapat. Védekezésben sokszor meglepően jól teljesítettek, legalábbis a kerethez képest, de azt azért nehéz látni, hogy ha játszanak Drummondék, ezen a meccsen közel tudnak maradni – a pihentetés itt is fontos faktor, a Pistonsnak a kezdőivel nem nagyon maradt dolga.

New Orleans Pelicans – Dallas Mavericks 02:00

A Mavsnél szépen alakul a kezdőcsapat, egyelőre önzetlenül és felszabadultan játszanak, az eredmények abszolút sokadrangúak náluk. A minőség megvan, alighanem veszélyesek lesznek nyugaton az elejére is – a Pelicans nagyobb talány. Anthony Davis bombaformában, gyakorlatilag a preseasonben még senki nem tudta megfogni az első egy-két meccs óta, mellette a többiek sem tűnnek rossznak, Asik, Holiday, Evans is hozza magát egyszer-egyszer. Hogy mivé állnak majd össze, az kérdés.

Élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus