New York-i "kiesési rangadó" (Sport TV)

Ma éjjel három találkozót rendeznek csupán az NBA-ben, de csupa-csupa érdekes párosítással jelentkezik a világ legmagasabban jegyzett ligája. A Brooklyn Nets és a New York Knicks elég érdekes helyzetben találkozik egymással, a "házirangadót" ráadásul a Sport TV is élőben adja a derbit. A Grizzlies és a Clippers rivalry-ja folytatódik, de fontos emberek hiányoznak mindkét oldalon, a Chicago és a Miami pedig szintén összeméri tudását. Nézzük, mit érdemes tudnunk a mai program előtt!

Brooklyn Nets - New York Knicks (01:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Egészen elképesztő körülmények között találkozik egymással a két New York-i együttes, hiszen a liga legalsó régiójában tanyázik a Knicks és a már második éve Brooklynban székelő Nets is, ráadásul a vendégek kilences kudarcszéria után, még mindig Tyson Chandler nélkül szeretnének javítani, a Kidd-legénység pedig az egyik leginkább kiábrándító vereségét követően léphet pályára – zsinórban elszenvedett öt hazai bukás után, Deron Williams, Andrej Kirilenko, Paul Pierce és Jason Terry távollétében. Az esélyeket fölösleges is feszegetni, furcsa meccs előtt állnak a felek, gyakorlatilag teljesen kiszámíthatatlan párosításról beszélhetünk.

Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers (02:00)

A két gárda az előző két PO-ban találkozott egymással az első körben, s egyszer a Clippers, majd másodszor a Grizzlies jött ki győztesként hosszúra nyúlt párharcból. Idénre mindkét alakulat edzőt cserélt, s ezzel némileg filozófiát is váltott, de most a hazaiaknál Marc Gasol, a vendégeknél pedig JJ Redick hiányzik a kulcsemberek közül, tehát messze sem teljes fegyverzetben küzdhetnek meg egymással a riválisok. Itt is nehéz lenne tippelni, de a Memphis esélyein sokat javít, hogy legalább Zach Randolph újra pályára kerülhet két találkozónyi kihagyást követően.

Chicago Bulls - Miami Heat (03:30)

A Chicagót tartották a szezon előtt a bajnok egyik legfőbb kihívójának, de gyorsan változott a felállás a Bullsnál Derrick Rose és a fiatal Butler lesérülésével, immáron a becsület megőrzése a tét a Thibodeau-tanítványok számára. Egy kínos hazai vereség után lép ma parkettre a címvédő, tehát egy feltüzelt Miamit várunk, melynek egyik legjobbja, Dwyane Wade megint a térdét fájlalja. Mivel Chicagóban van a party, ezért nem lehet leírni az összeszorított fogakkal küzdeni tudó Noah-ékat, de komoly meglepetés lenne, ha nyerne ma a Bulls.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus