New York-i rangadó a Sport TV-n!

Ma csupán két meccsel jelentkezik az NBA, mielőtt holnap egy tizenöt összecsapásból álló maratonnal zárulna le az alapszakasz. A Brooklyn Nets-New York Knicks rangadót a Sport 1-en is láthatjuk hajnalban, de egy nyugati derbit is rendeznek, a Nuggets a Clippershez látogat. Nézzük, mivel szolgálhat ez a két találkozó!

Brooklyn Nets – New York Knicks (02:00) TV: Sport 1

Kevesen gondolták a szezon előtt, hogy az utolsó heti városi derbi nem két playoff-csapat játssza majd. A Knicks botrányos éve azonban kiejtette őket a legjobb nyolcból, így számukra ténylegesen a szezon utolsó pillanatai történnek. A rangadó presztízse viszont így is megmaradt, Anthonyék egy győzelemmel legalább ezt a sorozatot egálra hoznák és a Bulls legyőzése után még egy skalpot begyűjtve láthatnának neki a problémáik megoldásához. A Nets fix ötödik, vagy a Bulls, vagy a Raptors ellen meccselnek az első körben, de a presztízs őket is hajtja. Nem lesz könnyű dolguk, a Knicks a Bullst és a Raptorst is 40% alatt tartotta mezőnyből. Jason Kiddéktől pontos játék és a triplák jó levédése jelentheti a sikert – ezt a Sport 1 jóvoltából hazánkban is a TV-n keresztül élvezhetjük.

Los Angeles Clippers – Denver Nuggets (04:30)

A Clippers egy győzelemmel franchise-rekordot állítana fel ebben a tekintetben, de matematikailg még a nyugati második hely sem elérhetetlen, mindkét meccsüket nyerniük kell és a Thundernek ki kell kapnia Detroitban holnap. Jamal Crawford már visszatért sérüléséből, de Danny Granger is ezt tervezi még a rájátszás előtt – erre túl sok lehetősége már nem maradt. A Nuggetsnél Ty Lawson játékára nincs sok esély, de Darrell Arthur pályára lépése is kérdéses, de Faried vezérletével képesek a győzelemre – más kérdés, hogy az erőcsatárnak a Griffin-Jordan párossal kell megküzdenie a palánk alatt. 

A meccsekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus