Nyolc mérkőzéssel zárul az NBA előszezonja

Összecsap a Spurs és a Rockets, valamint a Pelicans és a Heat, de pályán a Raptors, a Wizards, a Hawks, a Celtics és a Grizzlies is. 

A nap rangadója a Spurs-Rockets derbi lesz, ez a mérkőzés zárja az előszezont - két, akár a végső győzelemre is esélyes gárda csap össze. A Spursnél nem igazán találták még meg a szerepeket és Aldridge helyét, a Houstonnál viszont Lawson és Harden legutóbb már szebben mutattak együtt - igaz, magas posztokon továbbra is gondjaik vannak. A Pelicans és a Heat is jó meccset vívhat, de a vendégeknél először is Goran Dragicot kellene most már aktivizálni, mert eddig nagyon keveset mutatott, a hazaiaknál pedig Davis köré kellene kialakítani egy új csapatot, mivel rengeteg sérülttel bajlódnak.

A Bulls a továbbra is "B"-csapattal érkező Dallast fogadja, de halovány esély van rá, hogy visszatérjen Derrick Rose, a Toronto-Washington viszont jó kis keleti derbinek ígérkezik. Nagy gondok egyik oldalon sincsenek már, főleg a vendégek tűnnek kész csapatnak, ráadásul Wall és Lowry esetleges összecsapása is izgalmasnak tűnik. Pályára lép a szintén jó formában lévő Celtics is, a Memphis az egyre inkább összeálló Magichez látogat, az egyelőre nem túl ütős Atlanta pedig az ideális szerkezetet és felállást még csak kereső Detroit otthonában lép parkettre. Íme a program:

Orlando Magic - Memphis Grizzlies 01:00

Boston Celtics - Philadelphia 76ers 01:30

Detroit Pistons - Atlanta Hawks 01:30

Toronto Raptors - Washington Wizards 01:30

Chicago Bulls - Dallas Mavericks 02:00

Minnesota Timberwolves - Milwaukee Bucks 02:00

New Orleans Pelicans - Miami Heat 02:00

San Antonio Spurs - Houston Rockets 02:30

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus