OKC - Memphis és Steph Curry fellépése az MSG-ben

Ma éjjel hét összecsapás kerül megrendezésre a tengerentúlon, s olyan csemegék találhatók a programban, mint Steph Curry ottani fellépése, ahol legutóbb 11(!) triplát szórt, azaz New Yorkban vagy az Oklahoma City és a Memphis rivalry-jának újabb felvonása. A Dallas és a Chicago parolája is remek csatával kecsegtet, vegyük is számba, hol és mi várható!

Cleveland Cavaliers - Utah Jazz (01:00)

A Cavs otthon végre egy viszonylag könnyebb ellenfelet kap, az OKC idegenbeli elverése után pedig elvárás is a sima diadal Irvingéktől a már Favorsszel felálló, tehát félvállról azért nem vehető Utah ellen.

Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies (02:00)

A Thunder kisebb gödörben, háromszor is otthon vesztett csatát a nyugati első, melynek már sok hibázási lehetősége nincs, ha maradni akar a konferencia élén, ráadásul most az a Grizzlies érkezik Oklahoma Citybe, mely remek formának örvend és már minden kulcsemberére számíthat is. Mivel a két gárda remekül ismeri egymást, ezért itt nem nagyon számít az aktuális forma, csakis az aznapi produkció és az, ki képes valami váratlannal előrukkolni.

New York Knicks - Golden State Warriors (02:00)

Steph Curry elképesztő kosárshow-t varázsolt tavaly a Garden parkettjére, úgyhogy elég komolyak a várakozások a csatával kapcsolatosan, pláne, hogy a GSW-nek is nagyon nyernie kéne, a Knicksnek ráadásul nagyjából nincs is már hibázási lehetősége, ha akar valamit ettől a szezontól.

Dallas Mavericks - Chicago Bulls (02:30)

A Bulls nagyon belejött, de a Dallas is szépen menetel, tehát a nap egyik legszínvonalasabb összecsapásának néz ki ez a párosítás, ahol sokat nyomhat a latba a hazai pálya. A palánk alatt, valamint a kispadok harcában lehet a különbség majd, de nem érdemes itt jósolni, óriási harc várható.

San Antonio Spurs - Charlotte Bobcats (02:30)

A Charlotte is ostromolja már az 50 százalékot, de azért nagy csoda lenne, ha San Antonióban is nyerni tudnának Al Jeffersonék és igaz ez Tony Parker távollétében is. Duncan és a Bobcats új franchise playere között csemege lesz a párharc, de nem csak ez dönt majd, sokkal inkább a kiegészítőemberek teljesítménye.

Los Angeles Lakers - Sacramento Kings (04:30)

A Kings csipegeti a győzelmeket, s jók a kilátásai Los Angelesben is, ahol Shaq tulaj az egykori klubja ellen ünneplehet diadalt, ha nyernek az eltiltot Cousins nélkül is Michael Malone fiai. A színvonal itt azért nem verdesi majd az eget, elég össze-vissza meccs lehet ez, de a sok pont garantált.

Phoenix Suns - New Orleans Pelicans (04:30)

A Suns otthon egy olyan NOP-t fogad, mely nem csak Holidayt, Andersont és Smith-t, de lehet, hogy Davist is kényszerből jegeli ezen az estén, bár a blokkirály már edzett ma vállsérülése dacára is. Hajtás, tempó és modern kosárlabda felső fokon, ez van benne ebben a párosításban.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus