OKC - Miami a Sport TV-n!

Ma éjjel csupán három találkozóval jelentkezik az NBA, de a bajnok és a ligaelső itthon is TV-s összecsapása igen sok figyelmet vonz majd, ahogy a Steve Blake-kel kiegészült Golden State és a Houston csatája is érdekes derbit sejtet. Két olyan gárda is farkasszemet néz egymással ezen felül, mely többet is cserélt a deadline előtt. Lássuk, mit várhatunk az említett párosításoktól!

Milwaukee Bucks - Denver Nuggets (02:00)

Gary Neal és Luke Ridnour már nem, az értük megszerzett Sessions, Adrien páros még nem állhat Larry Drew mester rendelkezésére, így továbbra is a fiatalokon minden nyomás Milwaukee-ban, ahol a Jordan Hamiltontól és Andre Millertől megszabaduló, de Aaron Brookst és Jan Veselyt megkaparintó Denver egyértelmű favoritként léphet pályára. A sok sérült miatt lehet, hogy meg kell majd küzdenie a W-ért a coloradói alakulatnak, de óriási meglepetés lenne, ha nem győztesen távoznának Wilson Chandlerék.

Oklahoma City Thunder - Miami Heat (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Thunder a visszatérő Westbrookkal a színen próbálja megtartani elsőségét, illetve előnyét a ligával és a riválisaival szemben, ami nem lesz könnyű feladat, mert az extra formának örvendő LeBron James és társai bizonyosan nagyon meg akarják mutatni, hogy kár lenne őket nem az első számú bajnokesélyesnek kijáró tiszteletben részesíteni. Statement game, nem vitás, mindkét fél all-int fog mondani, hiába "csak egy alapszakasz meccs" ez a párosítás. Mondani sem kell, hogy Durant és James, mindketten nem csak pályájuk csúcsán, de azon belül is kirobbanó formában nézhetnek farkasszemet egymással, könnyen lehet, hogy az idény legjobb meccse következik!

Golden State Warriors - Houston Rockets (04:30)

Steve Blake már talán be is öltözhet a hazaiaknál, viszont Jordan Hamilton még nem játszhat a houstoniaknál, ám ez nem oszt vagy szoroz, pikáns derbire van kilátás, hiszen ez egy kisebb rivalry lett tavaly óta, pláne az ominózus triplarekord-beállítós csata után. Mivel Andrew Bogut nincs rendben, ezért a palánk alatt lehetnek gondjai a GSW-nek Dwight Howardékkal szemben, de az esélyeket így sem érdemes latolgatni, ki-ki meccs ez.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus