Össze tudta kapni magát a Spurs, vagy eldönti a GSW?

0-2-ről, hazai pályán kell felállnia a San Antoniónak - volt idő összekapni magukat Gasoléknak - Leonard valószínűleg pályára lép.

San Antonio Spurs - Golden State Warriors 03:00

Élet-halál meccs lesz ez a Spurs számára, hiszen azok után, hogy az első találkozót húsz pont feletti előnyből veszítette el a gárda Kawhi Leonard kidőlését követően, a második összecsapáson esélyük sem volt Gasoléknak legjobbjuk nélkül. A 0-2 is nehéz helyzet a texasiak számára, de a 0-3 gyakorlatilag reménytelen lenne, így ha most nem tud nyerni saját közönsége előtt Gregg Popovich alakulata, akkor minden bizonnyal véget ér számára a szezon.

Amellett, hogy Kawhi Leonard játékára van esély (egyébként is javul az állapota, és pihenhetett is most több napot), még ennél is fontosabb lehet, hogy Popovich össze tudta-e szedni a fejben széteső játékosait - az előző találkozón hit és meggyőződés nélkül játszottak Aldridge-ék, ez most sem fog beleférni. Ha felszívja magát a csapat, elhiszi, hogy van keresnivalója, és fegyelmezetten teszi a dolgát, akkor mindenképpen lesz esélye, ha nem, akkor viszont aligha - ez a GSW eddig könyörtelenül kihasznált minden lehetőséget, és most már azt is pontosan tudja, hogy nem veheti könnyedre a figurát, mert az visszaüthet. 

Sérültek náluk is vannak, de Andre Iguodala már teljes edzést végzett, ő biztosan játszani fog, Zaza Pachulia viszont egyelőre nem nagyon tudott edzeni, az ő játéka minimum kérdéses erre az estére - a kezdő center kiválását azért megérezheti a gárda akkor is, ha nyilvánvalóan nem ő a legfontosabb láncszem.

A párharc állása: 2-0 a Warriors javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus