Összeáll a Cleveland, vagy 2-0-ra meglép a GSW?

Bőven van mit javítania a Cavaliersnek - a Warriorsban is lehet még tartalék - 02:00-tól a Sport 1 élőben közvetít!

Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers 02:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ, magyar kommentár)

Az első találkozón egyértelműen a Warriors akarata érvényesült a pálya mindkét oldalán, csak azért nem dőlt el a győztes kiléte már az első félidőben, mert akkor még rengeteg ziccert elrontottak Greenék - amint ezek eltűntek, meg is léptek tizenöt-húsz ponttal. A Cavsnek bőven van min javítania, kezdve a védekezéssel és folytatva a lassú, kicsit ötlettelen támadójátékkal, márpedig mindkettőt rendbe kell tenni, ha egyenlíteni akar a gárda.

Elöl elsősorban LeBron Jamest kell hatékonyabbá tenniük, mert közel sem tudta úgy mozgatni övéit, ahogy azt megszokhattuk, és bár a pontjai megvoltak (főleg az első félidőben), összességében nagyon messze volt a playoffban eddig látott önmagától. Kérdés, hogy ebben mekkora szerepe volt neki és mekkora a GSW védekezésének, de mindenképpen megoldást kell találnia, hiszen az látszik, hogy csak egy extra Jamesszel lehet keresnivalója a címvédőnek.

A Warriorsban lehet még tartalék támadásban, de szépen reagált a gárda a Cavs által felkínált lehetőségekre, így az ő játékuk nagyban függhet attól, hogy most mit mutatnak a vendégek - tudnak ők is mit lépni, tudnak variálni. Érdekes lesz, hogy védekezésben mit választ a Cleveland, megint megpróbáljk levenni a Splash Brotherst, és Durantre ráküldik-e Jamest, vagy most inkább Durantet helyezik-e középpontban.

Akárhogy is: bármilyen taktikai lépés csak akkor működhet, ha felpörögnek a vendégek, sokkal fegyelmezettebben, agresszívebben kell játszaniuk, csak akkor lehet esélyük.

A párharc állása: 1-0 a Warriors javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus