Otthon visszavág a Rockets? (Sport TV)

2-0-s GSW-vezetésről jön a nyugati döntő 3. meccse - megismétli a Clippers elleni feltámadást a Houston? - a Sport 1 élőben közvetít

 

Houston Rockets – Golden State Warriors 03:00 (TV: Sport 1 – ÉLŐ)

A második mérkőzésen nagyon közel állt a pályaelőny megszerzéséhez a Houston, de hiába dolgozta le a 17 pontos hátrányt a gárda, az utolsó támadásba hiba csúszott, így 0-2-vel, győzelmi kényszer alatt utazhattak haza. Ha hajnalban is vereséget szenvednek a texasiak, gyakorlatilag borítékolható a Warriors továbbjutása, így hatalmas nyomás nehezedik Hardenékre.

Ahogy eddig, most is döntő faktor lehet az eladott labdák száma, hiszen mindkét gárda rendkívül hatékonyan viszi végig a leindításokat és sok pontot szerez ebből – a második mérkőzésen a Warriors jobbnak bizonyult ebben a szegmensben. A Rocketsnek Steph Curry ellen kell valamit kitalálnia védekezésben, mert sem Terry, sem Prigioni nem képes vele tartani a lépést, így adódik a kérdés, hogy úgy dönt-e McHale, hogy esetleg Hardent teszi az újdonsült MVP-re. A két játékos egyaránt káprázatos formában van, a hazaiak dobógépe tripla-dupla közelben játszik és lehetetlen levédekezni – persze itt is számolni kell azzal, hogy a teljes széria alatt nem fog minden lehetséges és sok lehetetlen helyzetet is bedobni.

Howard egészségesnek tűnt a második mérkőzésen, ami mindenképpen pozitívum a texasiakra nézve, de a kinti dobóteljesítmény ezúttal is többet számíthat – otthon ebből a szempontból is jobb helyzetben lehet a Rockets. Összességében jobb csapat a GSW, főleg ami a védekezést illeti, szerkezetileg is több opciója van Steve Kerrnek, illetve ők játszhatnak felszabadultabban – igaz, a Houston egyszer már felállt hasonló helyzetből idén a Clippers ellen.

A párharc állása: 2-0 a Warriors javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus