Portland - OKC rangadó a Sport TV-n!

Ma éjjel hét összecsapással jelentkezik az NBA, közte egy itthon is a TV-ben nézhető Portland - Oklahoma City derbivel. A Memphis John Wallék ellen próbál otthon javítani, míg a Miamira rázós utazás vár Phoenixbe, a nap keleti rangadóját pedig a Chicago és az Atlanta vívja majd. Nézzük, mit várhatunk az egyes párosításokban!

Charlotte Bobcats - Dallas Mavericks (01:00)

A Bobcats újra stabilizálta helyzetét és harcban van a keleti legjobb nyolcért, ráadásul otthon minden esélye meg is van a jóval jobb mérlegű Dallas legyőzésére, bár Nowitzkiék az ilyen meccseiket többnyire magabiztosan hozzák még idegenben is. Kiegyenlített csata várható, ahol a palánk alatt sok kérdés eldőlhet Al Jefferson formája, illetve védése miatt, de a kulcs a padok harca lehet leginkább.

Cleveland Cavaliers - Sacramento Kings (01:00)

A Cavs érdekes módon nagyon összekapta magát Chris Grant GM menesztése óta, ami remek hír Mike Brown vezetőedző számára, hiszen egyelőre úgy fest, nincs veszélyben a szakvezető állása, ezt pedig a játékosok is jól reagálják le a pályán. A Kings ellen otthon elvárás is a magabiztos W Kyrie Irvingéktől, de benne van a meglepetés a már a Gay, Cousins párossal kiegészülő Sacramentóban, úgyhogy nem lehet leírni a vendégeket ma sem.

Chicago Bulls - Atlanta Hawks (02:00)

A Bulls és a Hawks sok érdekes csatát megvívott már egymással az utóbbi években, de a legkiszámíthatatlanabb összecsapás most következik köztük, hiszen hasonló mérlegük ellenére borzasztóan hullámzóak mindketten, bár a Horford nélkül magát sokáig jól tartó, majd az utóbbi hetekben hanyatlani kezdő Hawks alaposan visszaesett és már a negatív tartomány veszélye fenyegeti, ha ma kikapna Chicagóban. Mivel a Bulls sem mindig képes elviselni az esélyesség terhét, ezért kimondott favorit nincs ezen a fronton, harcos derbire van kilátás.

Memphis Grizzlies - Washington Wizards (02:00)

A fővárosiak és a Conley nélküli Joerger-tanítványok is rendesen kaparhatnak most, miután nagy hajrával sokat javítottak helyezéseiken, majd újra visszaestek. Mivel a hazaiaknál megint kritikus szintet ütött meg a sérültek száma, így sok extra kell a Gasol, Randolph, Calathes triótól, a Wizardsnak pedig van annyira jó kerete, hogy akár idegenben is nyerni tudjon, ha kijön a lépés a Wall, Beal párosnak és még Gortat is a hatékonyabb énjét hozza.

Phoenix Suns - Miami Heat (03:00)

A játéknap legszórakoztatóbb mérkőzése lehet ez, ahol a látványra sokat adnak majd a felek, e felől kétségünk sem lehet. A Miami amolyan félgőzzel robogja végig ezt az alapszakaszt, a még Bledsoe nélküli Suns pedig mindig igyekszik kihasználni, ha van alkalma egy-egy igazán nagy skalpot begyűjteni. Hullámzó, de színvonalas csatára van esély, kihagyhatatlan párosítás ez is.

Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder (04:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Blazers sok nagy rangadót nyert már ebben a szezonban, de picit alább hagyott a lendület az utóbbi napokban Mo Williamset családi tragédia miatt nélkülöző oregoniaknál, most viszont a nyugati első Thunder ellen otthon is minden erejére szüksége les a Stotts-alakulatnak, ha újabb nagy skalpot szeretne begyűjteni, illetve közelebb akar jutni a már általa korábban birtokolt egyes rajtkockához. Igazi esélyes nincs ebben a match-upban, Russell Westbrook távollétében is bizonyított az OKC, egyértelműen a nap legjobb mérkőzésének néz ki ez a derbi.

Los Angeles Lakers - Utah Jazz (04:30)

Steve Nash elvileg nem hagyja ki a mai összecsapást, így Blake-kel karöltve tovább viheti hátán a rutinos kanadai irányító a Los Angeles-ieket, akik megtáltosodtak a két veterán visszatérése óta és nem csak szórakoztató, de többé kevésbé eredményes kosárlabdát is játszanak. Mivel otthon a Jazz ellen meccselnek ma, ezért el is várható tőlük a győzelem, bár Trey Burke-ék idegenben sem elveszettek, így várhatunk egy hullámzó és szórakoztató derbit.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus