Portlandben rangadózik ma az Indiana

Ma este öt összecsapással folytatódik az NBA alapszakasza, s a játéknap egyértelműen legnagyobb rangadóját a ligaelső Indiana Pacers játssza a Nyugaton az eddig a legjobbak közt teljesítő Portland Tral Blazersszel. A Chicago és a New Orleans amolyan roncsderbit vív majd egymással fiatal vezéreik nélkül, de lesznek itt további érdekességek is a programban, jöjjön is, hogy mit várhatunk a mai párosításoktól!

Washington Wizards - Orlando Magic (01:00)

A Wizards Beal, Porter és Harrington nélkül is abszolút esélyes otthon a Magic ellen, pláne mivel a vendégeknél nem lehet még ott az egyik leghasznosabb fiatal, Tobias Harris, ráadásul Jameer Nelson pályára lépése sem 100 százalék. Bár nem lebecsülendő ellenfél a kisebbik floridai gárda, de ez egy kötelező meccs a feljövőben lévő fővárosiaknak.

Chicago Bulls - New Orleans Pelicans (02:00)

A Bulls egyelőre nem igazán találja az utat Derrick Rose és Jimmy Butler kiesése óta, de a Pelicanst még frissebb sokk érte Anthony Davis kéztörésével, tehát hiába lett komplett az utóbbi napokban Mony Williams legénysége, nem sokat tündökölhetett egymás mellett a Holiday, Evans, Gordon, Anderson, Davis ötös, de tegnap New Yorkban is nyerni tudott a New Orleans, úgyhogy csoda az se lenne, ha ma ez összejönne Chicagóban is a vendégeknek.

San Antonio Spurs - Atlanta Hawks (02:30)

A Spurs irányítója, Tony Parker elvileg játszhat ma, Kyle Korver viszont még nem öltözik be az Atlantánál, így a keletiek amúgy is csekély esélyei még inkább csökkennek, így erősen benne van a levegőben egy eléggé egyoldalú derbi, pláne mivel hullámvölgyben is van a Hawks. A palánk alatt Duncan és Horford csatája igazi csemege lesz, ahogy Parker és Teague harca is, több poszton is hasonló stílusú kosarasok néznek itt farkasszemet egymással.

Utah Jazz - Houston Rockets (03:00)

A Jazz legutóbbi győzelme után átszakadhattak a gátak a fiatal játékosokban, de a Lin nélküli Rockets még ennek fényében is nagy falat lehet a Corbin-tanítványoknak, Salt Lake City-ben is. Nehéz elképzelni egy igazán szoros ütközetet is, de van, hogy besül a Howard, Asik benti tandem és erőlködik a Houston, ráadásul Favors és Kanter nem is rossz match-up a hazaiak számára.

Portland Trail Blazers - Indiana Pacers (04:00)

A Blazers otthon igencsak erős, a Pacers viszont tegnap Los Angelesben is nyerni tudott a Clippers vendégeként. A Vogel-alakulat mérlege félelmetesen jó, de ezzel együtt sem kimondott esélyes a Danny Grangerre még egy ideig nem számító ligaelső. Abszolút a nap legjobb párosításáról beszélhetünk, ahol szinte garantáltak az izgalmak és a színvonalas játék is.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus