Rangadó nélküli éjjel az NBA-ben

Mély lélegzet a lemerülés előtt - talán így lehet a legjobban jellemezni a mai találkozókat az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban. Hat találkozóval jelentkezik ma a liga, melyben egyetlen igazi rangadó sincs (ellentétben a holnap összecsapásokkal), de érdekes és izgalmas párharc így is akad bőven és talán KG is viszatérhet. Nézzük mit várhatunk az egyes meccsektől!

Orlando Magic – Minnesota Timberwolves (01:00)

A Wolves Miamiban tudott nyerni kétszeri hosszabbításban, ami egyrészt önbizalmat okozhat, másrészt fáradtságot szülhet. Bármelyik is, a Vucsevicset nélkülöző Magic ellen ők az esélyesek még akkor is, ha Nik Pekovics bokája nem jött rendbe és Cunningham sem léphet pályára. Ugyan zsinórban tizedszer maradnak ki a rájátszásból, ez sem a Memphis, sem a Miami ellen nem látszott meg a hozzáállásukon.

Washington Wizards – Chicago Bulls (01:00)

A két csapat könnyen összefuthat a playoff első körében, és bár összességében a Bulls a jobb csapat, idén mindkétszer a Wizards örülhetett, ráadásul ez az utóbbi öt meccsükből négyszer volt így. Érdekes párharc lehet Noah és Gortat ütközete a palánk alatt, de a remek formában lévő DJ Augustin és John Wall összecsapása is jónak ígérkezik.

Cleveland Cavaliers – Charlotte Bobcats (01:30)

A Cleveland tegnap kikapott Atlantában, ezzel pedig végleg elbúcsúzhattak a rájátszástól miközben az Al Jefferson-vezette Bobcats egy esetleges győzelemmel és a Knicks Miami elleni vereségével bebiztosíthatná matematikailag is a playoff-részvételét. Varejao hiányában Big Al valószínűleg ezúttal is szárnyalni fog, kérdés, hogy az Irving-Waiters párossal mit tud kezdeni a vendégek (egyébként kifejezetten jó) védekezése.

Detroit Pistons – Boston Celtics (01:30)

A Boston erős tankolásban van, ráadásul mindkét gárda képes volt kikapni a Philadelphiától, ami manapság nem túl jó hír. Nem számíthatunk túl nagy színvonalra, ráadásul Rajon Rondo sem lép pályára, back-to-back meccs lévén. A két fiatal centertehetség, Drummond és Sullinger küzdelme azért ígér némi csemegét.

Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets (01:30)

A hírek szerint ma visszatérhet Kevin Garnett – erre nincs is jobb alkalom, mint a 76ers elleni meccs. A Nets nincs túl jó formában, de Philadelphiában ennek ellenére nyerniük kell, a Washington már csak 1,5 meccsel van mögöttük. A két csapat idei mindhárom találkozóján sok pont született, a hazaiak védekezését ismerve erre most is megvan minden esély.

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors (02:30)

A Toronto azonos mérleggel áll a keleti harmadik helyen a Chicagóval, ennélfogva a ligautolsó otthonában kötelező a győzelem számukra. Ugyan Kyle Lowry és Amir Johnson valószínűleg ma sem léphet pályára, de ez az Indiana ellen sem zavarta őket különösebben, így az Ilyasovát, Sanderst, Delfinót és Mayot is minden bizonnyal nélkülöző Bucks nem okozhat számukra gondot.

Élőképes streameket itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus