Rangadók Phoenixben és Atlantában

Ma éjjel - szombathoz képest - némileg könnyedebb programmal jelentkezik az NBA, ugyanis "csak" hét összecsapást rendeznek a tengerentúlon. A Phoenix és a Golden State vívhatja a játéknap slágermeccsét, a Minnesota és a Portland találkozóján viszont a Love - Aldridge párharc a nap legmagasabban jegyzett match-upja lesz. A Memphis igen rázós atlantai túra előtt áll, a Spurs pedig tartalékosan igyekszik aratni Charlotte-ban. Nézzük, mit várhatunk az egyes párosításoktól!

Charlotte Bobcats - San Antonio Spurs (01:00)

A Bobcats nagy esélyt kap ma, hiszen Kemba Walker elvileg játszhat, míg a második oldalon csak Tony Parker tér vissza, Ginobili és Leonard még nem, tehát lehetnek gondjai a San Antoniónak mezőnyposztokon. Al Jeffersontól extra kell mindenképp, az előjelek alapján viszont a játéknap egyik legjobb meccse is lehet ez akár.

Atlanta Hawks - Memphis Grizzlies (01:30)

A Hawks egy jó formában lévő, de két vereség után, Mike Conley és Tony Allen nélkül érkező Memphist fogad, tehát hiába nincs Horford és Antics, az atlantaiaknak lehet sanszuk az újabb bravúrra. Sok ponton kérdéses, merre billen majd a mérleg nyelve, de leginkább a pillanatnyi mentális állapot és a védekezés keménysége dönt majd mezőnyben.

Detroit Pistons - Denver Nuggets (01:30)

A Pistons össze-vissza szerepel továbbra is, a Nuggets pedig hiába nem áll jobban a saját konferenciájában és rendelkezik sokkal több sérült kulcsemberrel, jóval inkább pozitív az attitűd a coloradóiaknál, mint Detroitban. Ez sokat számíthat ma, de ha elkapják a fonalat Jenningsék dobásban, valamint a benti trió is hozza az elvárható keménységet, inkább favoritnak tekinthető a Denver.

Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers (02:00)

A Minny még nem kapja most vissza Nikola Pekovicsot, nélküle viszont nem mondható esélyesebbnek a Wolves még otthon sem. A hazaiaknak ugyanakkor szerencséjük, hogy a Portland is hullámvölgyben van, ráadásul a testvérét gyászoló Mo Williams még nem tart a társakkal Minnesotába, így a kispad termelékenységével lehetnek gondok vendég oldalon. Love és Aldridge ádáz csatája, valamint a Rubio - Lillard párharc is csemege a javából, komoly harc és sok fordulat van kilátásban ezen a fronton.

Milwaukee Bucks - Houston Rockets (02:30)

Ömer Asik mai visszatérésével még tovább csökkennek a Milwaukee amúgy is minimális esélyei, az est minden bizonnyal legsimább összecsapása lesz ez, hacsak el nem szórakozza a könnyű győzelem gyors megszerzésének lehetőségét a Houston. A palánk alatt Larry Sanders és Dwight Howard blokkparádéja látványossá is teheti ezt az ütközetet, de aki izgalmakat vár, ne itt keresgéljen.

Phoenix Suns - Golden State Warriors (03:00)

Sokszor említettük már, hogy amit tavaly a GSW csinált, ahhoz hasonló sztori a Phoenixé, emiatt pedig pikáns derbiket vív egymással a két fél, ahol ráadásul igazi esélyest nem nagyon lehet megnevezni, pláne mivel Bogut és Lee megint nem lesznek ott a Warriorsnál. A Bledsoe nélküli Suns tehát nagy lehetőség előtt áll, pláne mivel közvetlen riválissal meccsel. Ritkán látványos derbi várható, fókuszban Dragic és Green, valamint Curry, Thompson és Barnes.

Utah Jazz - Miami Heat (03:00)

A Jazz nyomás nélkül, otthon játszhat a bajnokkal, ám mivel Wade is egészséges a Miaminál, nem sok olyan tényező van, mely a már Favorsszel felálló Utah mellett szólna, főleg mivel Burke és Hayward egyaránt kisebb gödörben vannak támadásban. Hajtás itt is lesz, de valószínűleg Jamesék részéről darálás is, ami majd begyűri a vendéglátókat.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus