Reggel nyolckor lép pályára a Golden State

Elkezdi a Cavs James nélkül, megnézhetjük a Sixerst, ismét összecsap a Lakers és a Nuggets - holnap reggel rendezik a Warriors-Wolvest. 

Nyolc mérkőzéssel folytatódik az NBA előszezonja, és a ma reggelhez hasonlóan holnap is lesz egy találkozó, amit magyar idő szerint nappal rendeznek - reggel nyolc órától a címvédő Golden State-et nézhetjük meg a Minnesota ellen. Elvileg játszani is fog mindenki, hivatalosan csak Omri Casspi bajlódik egy kisebb sérüléssel, a Minnesotánál pedig mindenki egészséges - mindkét fél játszott már egy mérkőzést egyébként.

Bemutatkozik a Cleveland, de LeBron James nélkül, a Chicago Bulls lejátssza a szezon első back-to-backjét a hajnali siker után, megnézhetjük a már nagyon várt Philadelphiát, a Lakers és a Nuggets pedig ismét egymás ellen meccsel.

A sérültekről: a Lakersnél Ball, Ingram és Lopez, a Nuggetsnél Millsap, Chandler és Arthur játéka kérdéses (de valószínű), a Bullsnál a hajnalban nem játszó Lauri Markkanen és Quincy Pondexter most sem lépnek pályára, a Dallasnál Josh McRoberts, a Milwaukee-nál Thon Maker, a Pacersnél az ex-körmendi Trey McKinney-Jones, a Pistonsnál Reggie Jackson, a Sixersnél Dario Saric, Joel Embiid és Amir Johnson, a Memphisnél pedig Marc Gasol és Tyreke Evans játéka kérdéses.

Szintén kérdéses, hogy mi lesz Giannis Antetokounmpóval, aki a gyász miatt kihagyta az előző összecsapást is, és határozatlan ideig out, Michael Carter-Williams és az említett LeBron James viszont biztosan nem játszik.

A program:

Philadelphia 76ers - Memphis Grizzlies 01:00
Cleveland Cavaliers - Atlanta Hawks 01:00
Detroit Pistons - Charlotte Hornets 01:00
Milwaukee Bucks - Indiana Pacers 02:00
Dallas Mavericks - Chicago Bulls 02:30
Utah Jazz - Maccabi Haifa 03:00
Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 04:00
Golden State Warriors - Minnesota Timberwolves 08:00

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus