Rockets - Celtics derbi a Sport TV-n!

Ma éjjel öt találkozóval robog tovább az NBA alapszakasza, benne egy Sport TV-s meccsel, a Houston Rockets - Boston Celtics derbivel, ami mellett még a Detroit - New York csata és a Washington - Minnesota összecsapás is csemegének ígérkezik. Nézzük, mit érdemes tudnunk a mai program előtt!

Washington Wizards - Minnesota Timberwolves (01:00)

A Wizards elég gyenge mutatóval szerénykedik a Keleti Konferencia alsó régiójában, s most a rengeteg idegenbeli fellépés után egy elég kemény hazai próbatétel következik az Ariza, Porter, Harrington triót nélkülző fővárosiak számára, hiszen a remekül rajtoló Minnesota érkezik Washingtonba. Óriási meccset várhatunk, pláne, hogy a hazaiak nem engedhetnek meg maguknak egy újabb kudarcot, Randy Wittman vezetőedző állása is kezd veszélybe kerülni, tehát nagy a tét. Wall és Rubio csatája egyesben, Beal és Martin dobópárbaja kettesben, Nené és Love harca négyesben, Gortat és Pekovics összecsapása ötösben - kellenek ennél jobb match-upok?!

Detroit Pistons - New York Knicks (01:30)

A Pistons újabb koporsószöget verhet saját szurkolói előtt a New York edzőjének, Mike Woodsonnak edzői koporsójába, aligha éli túl a kopasz szakvezető azt a gyengélkedési periódust, amit a Knicks átél jelenleg - hacsak nem kezd el villámgyorsan nyerni a Nagy Alma kedvence. Mivel Jenningsszék idegenben már túl sok zakót gyűjtöttek be eddig, most biztosan nagy bennük a bizonyítási vágy saját csarnokukban, így várhatóan gyorsan igyekeznek majd döntésre vinni a dolgot, de ha Anthony-ék jó napot fognak ki támadásban, akkor akár még a lehet, hogy nem játszó Felton nélkül is ki-ki meccset csinálhatnak ebből a párosításból.

Miami Heat - Atlanta Hawks (01:30)

Az Atlantára Lou Williams és Paul Millsap nélkül nem sok jó vár Miamiban, ahol a bajnok kisebb hullámvölgy után feljövőben van és otthon általában nem kegyelmez ellenfeleinek, így tehát a Hawks is gyakorlatilag sansztalanként küzdhet majd a becsületéért az előzmények alapján. Voltak már érdekes csatái ennek a két gárdának az utóbbi időben, valahogy picit mumusa is az alapszakaszban a két együttes egymásnak, úgyhogy meglepődni nem szabad, ha itt is különleges dolgok történnek majd., de a jelenlegi felállásban szinte elképzelhetetlen egy vendég-diadal.

Houston Rockets - Boston Celtics (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Ömer Asik újra játékra jelentkezett, ami sok jót nem jelent a Bostonnak, mivel már Howard cseréjeként erőltetik csak őt Houstonban, ahol a rotáció már legalább kezd a leginkább egészséges irányba alakulni. A vendégeknél Rondo továbbra sincs, ami egyenlő azzal, hogy Brad Stevens fiai teher nélkül játszhatnak Texasban. Két vereség után sem elvárás a Celticstől, hogy nyerjen, de vannak gondok Howardéknál, tehát itt sem lenne égszakadás-földindulás, ha meccs kerekedne ebből.

Sacramento Kings - Phoenix Suns (04:00)

A Suns eddig pozitív meglepetés, a Kings viszont nagyon rosszul rajtolt, aztán kezd éledezni, ez pedig megadja azt az alapot ennek a csatának, ami miatt igazán jó mérkőzés lehet ez a mai. A vendégek egyértelműen egyes poszton nyerhetik meg a meccset, Bledsoe és Dragic jóval komolyabb szintet képviselnek játékban, atletizmusban és fizikálisan is, mint a Vasquez, Thomas páros, ezt pedig idegenben is ki tudhatja használni a Phoenix, de Cousins fegyelmezettsége és a mindig hangos sacramentói aréna atmoszférája billentheti a mérleg nyelvét a másik irányba is.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus