Rockets-Warriors rangadó a Sport TV-n

Harden nélkül fogadja a listavezetőt a Houston - a fáradtabb Thunder ellen folytatná sikerszériáját a belendülő Clippers. 

 

Houston Rockets - Golden State Warriors 02:00 (TV: Sport1 - ÉLŐ)

A liga két legkevesebb vereségét begyűjtő csapata találkozik egymással, így természetesen ez kiemelkedő rangadó lesz, de mindkét gárda back-to-backet játszik, ezt azért bele kell számolni a képletbe. A nagyobb kérdőjelek a Rockets oldalán vannak, ugyan James Harden nélkül is simán verték az Orlandót, ráadásul Chris Paul is gyengén játszott, de ez most biztosan nem fog beleférni, a Magic és a GSW finoman szólva sem ugyanaz a kategória - ugyanúgy védekezésben kell elsősorban bizonyítaniuk Arizáéknak, ahogy eddig is kellett volna, de most Paultól is valószínűleg extra kell elöl-hátul. A Warriors sem a védekezéséről híres mostanában, de Steph Curry nagy formában tért vissza és a hírek szerint a back-to-back sem akadály számára, kisebb sérüléssel bajlódik viszont Iguodala és Casspi, az ő játékuk nem 100%. A hazaiaknál Nené vált ki előző este egészségügyi gondok miatt, Harden mellett ő sem lesz ott a parketten, úgyhogy tovább rövidül az egyébként sem túl hosszú houstoni rotáció. 

Los Angeles Clippers - Oklahoma City Thunder 04:30

Ez is jó meccs lesz, hiszen a LAC kiváló formában van, sorozatban négy győzelemnél tart, Lou Williams tarthatatlan és működik a gépezet - a túloldalon egy back-to-backből érkező, de egy kisebb megingás után ismét arató együttes jön szembe. A vendégeknél a fáradtság azért faktor lehet, bár nem kellett nagyon megszakadniuk, mindenesetre Andre Roberson helyére "megtalálták" Terrance Fergusont, persze az azért kérdés, hogy ő egymás után kétszer képes-e így játszani. Érdekes csata lehet, Williamsszel nyilván kezdeniük kell valamit Westbrookéknak, de az MVP-re sincs érdemi opció a Clippersnél, Teodoszics azért nem egy életbiztosítás, Rivers játéka kérdéses, meglátjuk, hogy le tudják-e valahogy lassítani. A négyes poszt is érdekes lehet, ahol alapesetben Blake Griffin Carmelo Anthonyval találkozik majd, mindenesetre a hazai pálya és a frissesség a Los Angeles mellett szól. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus