Sakkjátszma és futóverseny - jön a Warriors-Rockets G2!

Curry-ék másodjára is megvédenék a hazai pályát - Howard játéka a feldobás előtt dől el - tud-e lépni a Houston? 

 

Golden State Warriors – Houston Rockets 03:00

A találkozó legnagyobb kérdése, hogy játszani tud-e Dwight Howard – a hírek szerint ez majd csak közvetlenül a mérkőzés előtt dől el. Az viszont biztos, hogy ha játszik is, 100%-os teljesítményre nem lesz képes, ez pedig érzékenyen érintheti a Houstont.

Az első találkozó elején egyértelműen a Rockets akarata érvényesült, majd a center kidőlését követően darálta be ellenfelét a Warriors, így akármilyen tehetséges Capela, komolyan hiányozhat a képletből Howard. A Houston sokszor alkalmazza az erőcsatár-center kettő-kettőket Josh Smith képességeire építve és ő ezúttal is kulcsfigura lehet – viszont az azért nem mindegy, hogy ki várja a labdákat a leválások után. Atletikusságban Capela is felülmúlja Bogutot, Lee-t vagy éppen Ezelit is, így hazai részről is adódik a kérdés: a legutóbb látott extra small-ballt (Greennel ötösben) lehet-e, kell-e alkalmazni és beválhat-e még egyszer ugyanúgy.

Nyilván kiemelendő Curry és Harden, illetve a Curry-Thompson páros és a Terry-Harden páros párbaja – Terry védekezésben finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán legutóbb, kérdés, hogy tud-e ezen változtatni. Az MVP és fő kihívója egyaránt csapata élére tudott állni, az előre kitalált védekezés tehát nem feltétlenül működött egyik oldalon sem – Steve Kerrnek viszont ezen a fronton (is) mindenképpen több opciója van.

Az első meccs őrült rohanását valószínűleg hajnalban is folytatják a csapatok, így a koncentrált támadójáték, a kevés eladott labda, gyors faultok, illetve az adódó leindítások pontos befejezése szintén kulcsmomentum lesz – amelyik fél pontosabban tud kosárlabdázni, nagy valószínűséggel fölényben lesz.

A párharc állása: 1-0 a Warriors javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus