San Antonio - Oklahoma a Sport TV-n!

A nyugati döntő első meccse kísértetiesen hasonlított a keleti nyitó ütközethez, Kevin Duranték szeretnék, ha a második találkozóval is lekopíroznák a Miami Heat teljesítményét. A derbit 03:00-tól a Sport 1 is közvetíti, addig is nézzük, hogy mit érdemes tudnunk az összecsapás előtt!

San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder (03:00, TV: Sport 1)

Az első meccset elég simán húzta be a Spurs, márpedig az OKC-t és Scott Brookst ismerve nehéz elképzelni, amint valami új taktikai elemmel felülkerekednek Popovich csapatán. Az egyetlen lehetőségük, hogy Durant és Westbrook még jobban játsszon – előbbitől Leonard és Diaw szorításában nehéz 40 pontos estéket várni, utóbbi one man showja pedig elég kétélű fegyver lehet. Ha fel tud melléjük lépni akár Jackson, akár Butler pontszerzésben, akkor lehet esélyük, de mindenekelőtt a védekezésüket kellene rendbe tenni.

Collisonnak és Adamsnek is hatékonyabbá kell válnia védekezésben, a small-ball bebizonyosodott, hogy nem működik, Parker, Ginobili, Duncan és Splitter játszi könnyedséggel szedik szét őket a festékben. A francia irányítónak az egészségére is figyelni kell, hiszen nem 100%-os, márpedig egy esetleges nagydöntőben nélküle aligha lenne esélyes a Spurs. Mindenképp meglepetésnek számítana, ha nyerne a Thunder, de náluk játszik az MVP, így soha semmilyen szituációban nem lehet őket leírni.

A párharc állása: 1-0 a Spurs javára.

A meccshez élőképes linkeket itt találhattok: KATT

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus