San Antonióban folytatódik a Spurs-Rockets

2-2-vel térnek vissza a csapatok a Spurs otthonába, de nem csak ezért tartunk szinte ugyanott, mint a párharc elején. 

San Antonio Spurs - Houston Rockets 02:00

Fordulatokból nincs hiány eddig a párharcban, hiszen a Rockets elsőre szétfutotta ellenfelét és elvette a pályaelőnyt, a következő két találkozón viszont a Spurs akarata érvényesült, pedig közben elveszítette Tony Parkert - legutóbb aztán ismét a houstoni sebesség dominált, így egálra állnak a felek. Gyakorlatilag ott tartunk, mint a széria elején, hiszen egyik félnél sincs fór, kivéve a pályaelőnyt, ami megint a Spursnél van - Parkerrel lett kevesebb ez a párharc eddig, ennél többet nem tudtunk meg.

Ugyanis pontosan ugyanaz a kérdés, mint az első mérkőzés előtt volt: ki tudja kontrollálni a tempót? Mind a négy eddigi összecsapáson ez döntött, így valószínűleg most is ez fog - képes-e tördelni és lassítani a Rockets játékát a San Antonio, megjátszani a magasembereit, elvenni a leindításokat, és kizökkenteni a houstoni dobógépeket, vagy a vendégek annyira felszívták magukat legutóbb, Gordonék annyira elkapták a fonalat, hogy az a lendület "áttolja" őket ezen a meccsen is? 

Különösebb taktikai dolgokra nem számítatunk, mindkét fél bízhat abban, amivel hozta a maga két győzelmét, és egyértelműek, de nem biztos, hogy javíthatók voltak azok a hibák, amelyek a vereségeket okozták. Annyi változás viszont lesz, hogy a sérült Nené miatt Ryan Anderson a cseresorból érkezik majd centerként a Houstonnál, a kezdőben pedig Eric Gordon kap szerepet, kérdés, hogy erre kitalál-e valamit Popovich, hiszen Anderson ötösként azért eléggé támadható pont. 

A párharc állása: 2-2.

A mérkőzéshez élőképes streamet itt találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus