SL, Orlando, 4. nap: Dupla hosszabbításos Pistons-siker

Tegnap este megrendezték az orlandói nyári liga negyedik napját - Luke Kennard és Pierre Jackson vezetésével győzött két hosszabbításban a Pistons a Heat ellen, Trey McKinney-Jones megint a jobbak között volt a Pacersnél, de a Mavs az Indianát is megvert, a Charlotte pedig tükörsimán múlta felül a Thundert.

Orlando, 4. nap

Charlotte Hornets (2-1) - Oklahoma City Thunder (2-1) 95-81

A Thunder ugyan 7 ponttal megnyerte az első negyedet, de a második felvonás második felében átvette az irányítást a Hornets, a félidőben 9 ponttal már ők álltak jobban, és nagyobb izgalmak nélkül húzták be a meccset. A győztesnél megint Treveon Graham (19 pont, 8 pattanó) volt a legjobb, viszont az idei draft második körében kiválasztott Dwayne Bacon is kifejezetten jó volt ezúttal (17 pont, 3 szerzett labda), míg a túloldalon a tegnap parádézó Josh Huestis, Dakari Johnson duó nem játszott, így a legjobbak Vince Hunter (16 pont, 10 pattanó), Daniel Hamilton (15 pont, 7 gólpassz), Dylan Ennis (13 pont, 4 gólpassz) és Rashawn Thomas (13 pont, 8 pattanó) voltak.

Indiana Pacers (3-1) - Dallas Mavericks (3-0) 79-94

A forgatókönyv hasonló volt, mint az előző találkozón, csak egy kicsit elnyújtottabban - 12 ponttal nyerte az első negyedet a Pacers, a Mavs a harmadik felvonás közepére egyenlített, és még ugyanebben a játékrészben, a végén el is léptek az Indianától, 9 pontos előnyüket pedig továbbnövelték az utolsó 10 perc során. A győztesnél a szokásos Dwight Buycks (14 pont, 5-5 pattanó és gólpassz), Brandon Paul (16 pont, 5 pattanó, 4 gólpassz) duó mellett ezúttal Jameel Warney (17 pont, 4 pattanó, 3 szerzett labda, 2 blokk) emelkedett ki. A Pacersnél egyértelműen Jarnell Stokes (15 pont, 7 pattanó, 4 blokk, 5 eladott labda) volt kiemelkedően a legproduktívabb, de az egykori körmendi Trey McKinney-Jonesnak (11 pont, 6 pattanó) sem volt rossz meccse egyénileg.

Miami Heat (0-4) - Detroit Pistons (2-1) 71-73 hosszabbítás után

A Pistons 24-9-re nyerte az első negyedet, de már a harmadik játékrész legvégén egál volt az állás, aztán hiába vezettek megint a negyedik felvonásban, a végjátékból nem jött ki senki győztesen - itt ráadásul a Detroitnak mázlija is volt, Zach Auguste tripladobás közben faultolta Luke Kennardot (18 pont, 5 pattanó, 4 gólpassz, 2 szerzett labda) 1.1 másodperccel a vége előtt, az ő három büntetőjével lett aztán egyenlő (71-71). Az első hosszabbításban nem tudott senki pontot szerezni, a másodikban pedig Pierre Jackson (17 pont, 5 gólpassz) betörés után volt eredményes nehéz helyzetből, ezzel győzött 73-71-re a Detroit. A Heatnél Okaro White (29 pont, 6 pattanó, 3 gólpassz, 5 eladott labda) messze kiemelkedett (Bam Adebayo nem játszott), a győztesnél pedig Kennard és Jackson mellett Henry Ellenson (18 pont, 6 pattanó) volt még vezér.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus