Sport TV történelmi est

Ma este, egy szünnap után három mérkőzést is élőben közvetít magyar idő szerint is korán a Sport TV, ráadásul a Brooklyn – Chicago derbi, a New York – Oklahoma City csata és a Los Angeles Lakers – Miami Heat összecsapás is csemegének ígérkezik. Nézzük, mit várhatunk ezektől a párosításoktól és a két éjjeli meccstől!

 

Brooklyn Nets – Chicago Bulls (18:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

Deron Williams játéka kérdéses, Brook Lopez kidőlt a sorból, Andrej Kirilenko pedig még egy darabig nem játszhat a brooklyniaknál, viszont Jason Terry már újra csatasorba állt a Netsnél. Ám a Rose és Deng nélküli Bulls ellen otthon nem is lehet kérdés, hogy a Kidd-legénységnek csak a győzelem lehet a célja, pláne mivel már most 18 vereséggel rendelkeznek Paul Pierce-ék, lassan a rájátszásba jutás reális esélye is elmegy a Brooklynnak…

New York Knicks – Oklahoma City Thunder (20:30, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Knicks elvesztette legutóbb Feltont és Anthonyt is, ráadásul lehet, hogy ma nem is számíthat franchise playerére a hazai gárda, ilyen formán pedig gyakorlatilag sansztalanként léphetne parkettre saját közönsége előtt. A Thunder legutóbb vesztett otthon a Torontóval szemben, így pláne koncentrált játék várható a vendégektől. 

Los Angeles Lakers – Miami Heat (23:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Bryant, Nash és Blake távollétében küzdő Lakers visszakapja ma Jordan Farmart, akivel a kezdőben legalább a szerkezete stimmel a Los Angeles-i hadnak, de ez a lendületben lévő bajnok ellen valószínűleg még otthon sem lesz elegendő semmire sem. Karácsony lévén jó hangulat és küzdős meccs várható, pláne mivel semmi nyomás nem lesz az aranysárga-lila alakulaton, de az egyértelmű favorit a Miami. 

San Antonio Spurs – Houston Rockets (02:00)

Texasi rangadóról beszélünk, de a vendégeknél Harden és Beverley sérülése eléggé rányomja a bélyegét a Houston esély(telen)ségére. A Spurs ilyen helyzetben általában nem hibázik, pláne nem otthon, ráadásul most teljes kerettel állhat fel a Popovich-legénység. A lokális rivalizálás miatt azért extra energiák szabadulhatnak fel Dwight Howardéknál is, de ezzel együtt is kisebb csoda lenne a Rockets idegenbeli bravúrja.

Golden State Warriors – Los Angeles Clippers (04:30)

A Warriors eddig nem igazán találja azt a stabilitást, amivel tavaly végig rendelkezett, a Clippers viszont a már bevethető Matt Barnesszal a soraiban idegenben is esélyesként léphet parkettre, pláne mivel nyerésben vannak Chris Paulék. Irányító poszton elég komoly párharc várható, ráadásul négyesben Lee és Griffin és remek formának örvend, tehát itt is érdekes csata várható egyéni tekintetben is.

Az utolsó két találkozót ezen a linken megnézhetitek élőben!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus