Spurs - OKC: Jön a kritikus ötödik (Sport TV)

Ma éjjel egy amolyan "megtippelhetetlen" derbivel jelentkezik az NBA rájátszása, hiszen az első kiemelt San Antonio Spurs azt az Oklahoma City Thundert fogadja, mely két simán elvesztett csata után nagyon könnyedén nyert kétszer is - immáron a visszatérő Serge Ibakával a sorban. A rangadót a Sport TV is élőben közvetíti, lássuk, mit érdemes tudnunk a kezdés előtt!

San Antonio Spurs(1.) - Oklahoma City Thunder(2.) (03:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Spurs totális momentumvesztésben van, amelyhez hasonlót már láthattunk a két gárda közös históriájában, hiszen két éve ugyanígy négy felvonás után egálra álltak a felek, majd kihasználva a meglévő lendületet, az OKC be is húzta a továbbjutást zsinórban nyert négy csatával. Most jóval tapasztaltabb és jobb formában is van mindkét alakulat, de valóban olyan erő van jelenleg a Thunderben és az élete legjobbját adó Westbrookban, melyet nehéz lesz ma ellensúlyoznia az amúgy hosszabb kispaddal rendelkező San Antoniónak.

Nem kérdés, hogy szoros, fordulatos és színvonalas összecsapásra van kilátás, de komoly tényező lesz az edzők harca, melyet két éve nem kis meglepetésre Scott Brooks nyert, s most is egész jól fest az amúgy lényegesen gyengébb trénernek tartott OKC-mester. Muszáj nyernie a texasi csapatnak, ha döntőzni akar, hiszen ha most is győzne a Thunder, onnantól aligha lenne visszaút a Popovich-legénység számára.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2-2.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus