Spurs-Clippers a Sport TV-n!

Paulék megtörnék a San Antonio hazai uralmát - a Toronto skalpjára éhezik a Milwaukee - a Bostont fogadja a Pacers

 

Indiana Pacers – Boston Celtics 00:00

Az Indiana nagyon komoly verést kapott legutóbb az Atlantától, most pedig hazai pályán újra rangadó vár a gárdára – sorozatban ötször játszanak otthon, ezt meg kell ragadniuk a felzárkózásra. Nem lesz könnyű, a Celtics támadójátéka továbbra is nagyon meggyőző, de Jae Crowder hiánya sokat jelenthet, főleg védekezésben – Paul George-nak könnyebb estéje lehet. Az ő játéka természetesen meghatározó lesz, illetve az is, hogy a hazaiak mennyire tudják majd tartani a Boston tempóját, vagy mennyire tudják hibára kényszeríteni Thomasékat – szoros és színvonalas találkozóra van kilátás.

Orlando Magic – Denver Nuggets 00:00

A Denver elkezdett hajrázni a playoffért, de tegnap kikapott Miamiban, míg a riválisok nyertek, és így gyakorlatilag nullára csökkentek Fariedék esélyei. Az idegenbeli back-to-back is ellenük szól, de muszáj nyerniük, ha életben akarnak még maradni – ugyanez igaz egyébként a Magicre is. A hazaiak pihentebbek, de Vucsevics és Payton valószínűleg most sem léphet majd pályára, ez pedig elég nagy érvágás számukra még akkor is, ha Brandon Jennings már visszatérhet, így legalább egy irányítójuk bevethető lesz.

Brooklyn Nets – Philadelphia 76ers 00:30

Négy napja Philadelphiában nyerni tudott a Sixers, sőt, februárban is legyőzte Brook Lopezéket, így ha most is győzni tud, megnyerné az egymás elleni szériát az alapszakaszban, ami eléggé kellemetlen lenne a Brooklyn számára. A hazaiaknál Wayne Ellington valószínűleg nem léphet pályára, de természetesen így is ők az esélyesek, Lopez nagy formában van, és Young is hozza magát, ha Bogdanovicék meg tudják támogatni őket kintről, nehéz helyzetben lesz a Philly – Noelék védekezése erősen szellős, igaz, jobb napjaikon képesek hatékonyan termelni a pontokat. Alapesetben sok pontot várhatnánk, de négy napja éppen 95-89-re nyert a Sixers…

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors 01:00

A Chicago elleni vereség oka elsősorban a gyengébb védekezés volt a Toronto részéről, most viszont egy nehéz back-to-backre utaznak Lowry-ék a Milwaukee-hoz, ahol szintén nem lesz könnyű dolguk. Kérdés, hogy hogyan állítják meg Giannis Antetokounmpót, hiszen a görög szörny szenzációs formában van, vezérletével pedig egy gyors, robbanékony, jól védekező csapattá vált a Bucks – Jabari Parker is stabilan húsz pont felett dobál, és Khris Middleton játéka sem esett vissza. A Raptors a kinti dobásokat tekintve mindenképpen előrébb jár, de DeRozannak nehezebb estéje lehet a betörésekkel, márpedig tőle is kell az extra ahhoz, hogy eredményes legyen a vendégcsapat. Fontos lesz, hogy ki mennyire tud vigyázni a labdára, hiszen különösen a hazaiak életveszélyesek, amikor rohanni lehet…

San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers 01:30 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Egy hónapja hazai pályán simán nyert a Clippers, ami mindenképpen biztató Paulékra nézve, viszont hazai pályán még mindig veretlen a San Antonio, ami eléggé más megvilágításba helyezi a ma esti meccset. A Spurs Leonardre és Aldridge-re építve parádés védekezéssel és kontrollált támadójátékkal nyomja le ellenfeleit, a Clippers sokkal inkább küszködik, és egyre többször omlik össze a játéka – legutóbb a Cleveland döntötte romba. A kulcs a védekezés lesz, és hogy Leonardot mennyire tudják kivenni, illetve az, hogy a small-balljuk ellen mit választ Popovich – az már többször bebizonyosodott, hogy Doc Riverséknek van válaszuk a San Antonio játékára, de most egyértelműen a hazaiak vannak jobb formában.

Los Angeles Lakers – Sacramento Kings 03:30

Alsóházi derbi, két gyenge csapat találkozik, de jelenleg összeszedettebbnek tűnik a hazai pályán játszó Lakers – ha a fiatalok a jobbik arcukat mutatják, esélyesebb lehet az arany-lila társaság. Kérdés, hogy Cousinsszal mihez kezdenek, és hogy a Kings periméter-játékosai milyen napot fognak ki, de védekezésben egyik fél sem számít jónak, így attól nem kell félni, hogy majd elrontják egymás játékát. A Sacramento az utóbbi 22 meccséből 17-et elvesztett, tehát már hosszú hetek-hónapok óta nem jobb, mint a Lakers, hiába verték már meg Rondóék háromszor is ebben a szezonban Bryantéket.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus