Tétmeccsen is debütál az új Thunder

Újonc irányítók csatája a Lakers-Clippersen: bemutatkozik Ball és Teodoszics - a Knicks ellen játszik az OKC - otthon nyerne a Raptors. 

Toronto Raptors - Chicago Bulls 01:30

Finoman szólva sem ideális állapotban kezdi meg a szezont a Chicago, hiszen az egyébként is alaposan meggyengült keretből hiányozni fog Bobby Portis és Nikola Mirotic: a két magasember összeverekedett, utóbbinak eltört az állkapcsa, előbbi pedig eltiltást kapott. Jobb híján így abban bíznak, hogy Lauri Markkanen jól fog debütálni és hoz némi fényt a csapathoz, de a Torontónak ebben a formában otthon kötelező a győzelem - az alapjátékuk megvan Lowryval és DeRozannel, jelenleg más szintet képviselnek, mint a Bulls. 

Oklahoma City Thunder - New York Knicks 02:00 

Tétmeccsen is bemutatkozik a megújult Thunder és valóban érdekes lehet ez a mérkőzés, hiszen a Westbrook-George-Anthony triót túl sok ideig azért nem láttuk együtt az előszezoban - ráadásul Anthony rögtön a Knicks ellen debütál, ez is ad egy plusz ízt a derbinek. Az erőviszonyok persze egyértelműek, hazai pályán ez az OKC nem hibázhat a nem túl nagy játékerőt képviselő New Yorkkal szemben - gyakorlatilag semmi sem szól a vendégek mellett. 

Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 04:30

Városi derbivel nyitja a szezont mindkét gárda, nézni pedig a Lakersnél és a Clippersnél is lesz mit, első sorban irányító poszton. Lonzo Ball teljes értékű edzésmunkát végzett már, így ott lesz a parketten, és érdekes lesz látni, hogy hogyan mozgatja csapatát, hogyan mutatkozik be - kissé paradox, de a túloldalon is az újonc Milos Teodoszicsot lesz leginkább érdemes figyelni, bár van köztük tíz év. A "vendégeknél" nem teljesen egészséges Gallinari, Dekker és Beverley sem, márpedig mindegyiküknek fontos szerepe lesz vagy lehet, de az biztos, hogy ennek a csapatnak még össze kell állnia, ahogy a Lakersnek is - sok hibára számíthatunk ezen a találkozón. 

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus