Thunder - Clippers rangadó éjjel a Sport 1-en!

Ma éjjel mindössze két találkozót rendeznek az NBA-ben, de az est rangadója, az Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers derbi a Sport 1 jóvoltából itthon is élőben lesz látható a TV-ben, a Denver és a Chicago összecsapása pedig utána online link segítségével lesz követhető. Nézzük, mit is érdemes tudnunk a két párosítás előtt!

Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers (02:00, TV: Sport 1, ÉLŐ)

A Clippers Matt Barnes nélkül kell, hogy back-to-back játszva lépjen fel Oklahoma Cityben, miután kemény meccseket nyert a Los Angeles-i gárda, tehát a sűrű program és az ebből következő esetleges fásultság nem könnyíti meg a vendégek dolgát. Chris Paul és Russell Westbrook párharca mellett Serge Ibaka és Blake Griffin külön csatája is érdekes lehet, pláne mivel a két PF híresen utálja egymást és az utóbbi találkozásaikkor rendre össze is akadtak, volt ennek már kiállítás is a vége. Saját pályáján inkább tekinthető favoritnak az OKC, bár a momentum megvan Doc Rivers legénységénél is, tehát nagy meccsre számíthatunk.

Denver Nuggets - Chicago Bulls (04:30)

A Nuggets végre megint otthon léphet fel, ami azért sokat számít Ty Lawsonék esetében, pláne, hogy a Bulls a kidőlő Jimmy Butler nélkül érkezik a coloradói magaslatra. Az esélyek elég hasonlóak, bár a chicagóiak is kezdik elkapni a fonalat, bár idegenben eddig nem parádéztak Derrick Rose-ék. Lawson és Rose párharca érdekes lehet, pláne mivel jelentős magasságbeli különbség van a két játékmester között. Az aktuális forma mellett egy szoros végjátéknál a tapasztalatbeli differencia is számíthat, s itt is inkább kiélezett ütközet várható.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus