Thunder - Rockets derbi a Sport TV-n!

James Harden játéka kérdéses volt csapata ellen - a tartalékos Pelicanst kell megvernie a Heatnek - Brooklnyba látogat a Charlotte

Brooklyn Nets – Charlotte Hornets 00:30

A Charlotte parádés győzelmet aratott tegnap a Spurs ellen úgy, hogy Kemba Walker nem is játszott jól – a gárda továbbra is űzi maga előtt a „keleti blokkot”. A Nets ellen természetesen esélyesnek számítanak Batumék, egy hónappal ezelőtt már nyertek ebben a csarnokban, a Brooklyn pedig azóta nem lett jobb, az utóbbi hét meccsből hatot elveszítettek – igaz, a hírek szerint most pályára léphet Brook Lopez. Az előző két, egymás elleni meccsükön a Hornets kintről lőtte szét Bogdanovicékat, kérdés, hogy ezt meg tudja-e tenni a back-to-back második felén – igaz, ilyen helyzetben eddig 8-4-re áll idén a csapat, ami Kelet legjobb mutatója.

New Orleans Pelicans – Miami Heat 01:00

A Heatnek kulcsfontosságú ez a mérkőzés is, hiszen elképesztő helyezkedés folyik keleten, így egy verhető és legjobb játékosát nélkülöző csapat ellen idegenben is kötelező számára a győzelem. A New Orleansnál már nem lesz Anthony Davis, de legutóbb többen is hiányoztak, igaz, így is győzni tudtak – kérdés, hogy most ki tudja vállalni a játékot. A Miami viszonylag gyors kosárlabdát művel Bosh kiválása után, az előző meccsen Wade is jó formát mutatott, és bár Alvin Gentry együttese is szeret rohanni, jelenleg egyértelműen a floridai alakulat az esélyes.

Oklahoma City Thunder – Houston Rockets 01:00 (TV: Sport 1 - ÉLŐ)

Az OKC harmadik helye nyugaton egyre biztosabbnak tűnik, ennek ellenére nyilvánvalóan presztízskérdés megverni a Houstont, főleg hazai pályán – ráadásul elképzelhető, hogy a felek találkoznak majd a playoff első körében. A Thunder jó formában is van, Durant és Westbrook is nagyon él mostanában, a gárda megnyerte az előző négy összecsapását, méghozzá 121 pontot átlagolva – erősen kérdéses, hogy a Rockets védekezése hogyan fogja meg ezt a gépezetet. James Harden játéka ráadásul kérdéses, nélküle kis túlzással esélytelenek lennének a vendégek – vele együtt sem fogadnánk rájuk, bár Michael Beasley az utóbbi meccseken jelentőset dobott a játékukon. A Houston sikeréhez először is kell Harden (bár ha játszik is, nem lesz 100%-os), kell egy összeszedett védekezés és kell egy extra kinti dobóforma – igaz, egy színvonalas pontháború sem garancia a sikerre Oklahoma City-ben…

Los Angeles Lakers – Memphis Grizzlies 03:30

A Memphis tegnap győzni tudott Phoenixben, Zach Randolph és Vince Carter már visszatért, velük pedig azért már erősödött a gárda – a védekezésük egyben van, továbbra is nagyon harapnak, Lance Stephenson pedig élvezi jelenlegi szerepkörét. Kérdés, hogy a back-to-back második felét mire lesz képes az együttes (utóbbi öt ilyen meccsből négyet elbukott), bár az tény, hogy a Lakers nem a legerősebb ellenfél. Kobe Bryant játéka továbbra is kérdéses, a fiatalok formája pedig meglehetősen ingadozó, egy jobb periódus után most eléggé „leült” a csapat – egetverő színvonal nem várható ezen az összecsapáson.

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus