Torontóban már 19:00-tól meccs van!

Ma este öt derbit rendeznek az NBA-ben, s már 19:00-tól nézhetjük a világ legmagasabb színvonalú kosárlabdaligájának küzdelmeit, hiszen Torontóban ekkor dobják a labdát a Raptors és a Lakers találkozóján. Éjfélkor "tank-derbit" vívnak Orlandóban, majd további három csatát vívnak meg a nyugati végeken. Nézzük, mit érdemes tudnunk az egyes párosítások előtt!

Toronto Raptors - Los Angeles Lakers (19:00)

A Raptors otthon talán még soha sem vágott neki egyértelmű favoritként a Lakers elleni csatáinak, mióta világ a világ, ám most ez a helyzet, a Nash, Bryant, Farmar, Blake, Henry ötösfogat nélkül borzasztóan szereplő, igaz Bostonban a minap nyerni tudó Los Angeles-i együttes. A Toronto lendületben van és vélhetően nem kegyelmez majd Mike D'Antoni legénységének sem.

Orlando Magic - Boston Celtics (00:00)

A Celtics ugyan visszakapta Rajon Rondót, de képes volt vele együtt is kikapni saját közönsége előtt a Lakerstől legutóbb, viszont a Magic még nagyobb sebességgel robog a legutolsó hely felé, tehát itt aztán lesz harc a vereségért rendesen, ahogy az tankoló csapatok között lenni szokás.

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings (01:00)

Az OKC kemény meccseket nyert, köszönhetően az egészen extra Kevin Durant fantasztikus pontterméseinek és a Westbrook nélkül méginkább leegyszerűsödő, de újabban egész hatékony játéknak. A Kings produkált kiugró meccseket is, tehát nem lehet őket Oklahoma Cityben sem leírni, de azért a nap meglepetés lenne, ha Cousinsék a Thundert idegenben fektetnék két vállra.

San Antonio Spurs - Milwaukee Bucks (01:00)

A Spurs Bonnert mégsem kell, hogy hosszú időre nélkülözze, ugyanis elég a maszk a veterán centernek, de Danny Green és Tiago Splitter így sem léphet parkettre a Bucks elen, persze ez sem lehet indok arra, hogy kikapjon a San Antonio otthon a ligautolsótól. Larry Sanders és John Henson remek blokkolási képességük miatt némiképp megnehezíthetik a texasiak dolgát a palánk alatt, de két fecske vélhetően nem csinál nyarak, pláne nem back-to-back második fellépésen.

Phoenix Suns - Denver Nuggets (02:00)

A Suns nem könnyű meccs előtt áll, s mostanában a hasonló képességű ellenfelekkel szemben rendre kapitulált az Eric Bledsoe elvesztése óta lefelé menő arizonai gárda. A Denveren sem lehet elmenni, legutóbb a Clevelandtől kaptak ki otthon Ty Lawsonék, de azt megelőzően sok szép győzelmet arattak a Gallinari, McGee, Miller trió nélkül is, jó kis derbire számíthatunk ezen a fronton is.

A meccsekhez élőképes streamet ezen a linken találtok

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus