Újabb 13-as NBA-meccsadag, benne egy OKC - GSW-vel

Ma éjjel 13 meccset játszanak az NBA-ben, közte nem kevés izgalmasnak tűnő párosítással, úgy mint az Oklahoma City - Golden State rangadó vagy a Houston - Brooklyn csata, de az Indiana és a Washington összecsapásán is remek egyéni párharcokat láthatunk majd. Nézzük, melyik mérkőzéstől mit várhatunk!

Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks (01:00)

A tavalyi és az idei sereghajtó csatájában teljesen egyértelműek az esélyek, ugyanis az idén 50 százalék környékén mozgó Bobcats saját csarnokában toronymagas favorit a Sanders, Delfino páros nélkül nagyon szenvedő Bucks ellen. Ne ezt a párosítást várjuk a nap legszínvonalasabb meccsének, de apró érdekességek itt is lehetnek, úgy mint a Walker - Knight párharc vagy a kispadok kiszámíthatatlan csatája.

Orlando Magic - San Antonio Spurs (01:00)

A Magic Davissszel a sorban egy fokkal erősebbnek tűnik, de a múltkori veresége után bizonyítani akaró Spurs ellen otthon sem túl jók a kilátásai a floridai kiscsapatnak, hajtós, sok pontos derbire számíthatunk, ahol nem feltétlenül lesz alárendelt szerepben az Orlando.

Toronto Raptors - Miami Heat (01:00)

A Heat kezd egyre kiegyensúlyozottabban játszani, s vélhetően a Raptors idegenbeli legyűrése sem lesz túl nagy feladat a bajnoknak, bár Valanciunasék otthon játszottak már pár jó meccset komoly ellenfelekkel szemben is. Nagyjából mindkét fél magja harcra kész, kard ki kard derbi következik Kanadában!

Atlanta Hawks - Dallas Mavericks (01:30)

A Hawks hirtelen elég komoly hullámvölgybe került, a Dallas viszont szintén benyelt pár nem kalkulált vereséget, tehát a tét nagy lesz, de ahogy az atlantaiak produkáltak az utóbbi fellépéseiken, nem sok jót várhatnak Al Horfordék Nowitzkiék ellen. Sok múlhat azon, hogy Lou Williams mekkora lendületet képes adni a padról beállva.

Boston Celtics - Cleveland Cavaliers (01:30)

A Celtics és a Cavaliers nagyon hullámzik eddig, ráadásul a clevelandiekre nézve ez sokkal inkább negatív, mint pozitív, ráadásul m ár nem nagyon hibázhat ilyen mérkőzéseken Mike Brown csapata, mert előbb utóbb elő fogják venni a mestert a kiábrándító szereplés miatt...

Detroit Pistons - Los Angeles Lakers (01:30)

A Pistons ellen sem tér még vissza Kobe Bryant és Steve Nash, viszont Brooklynt bevette két napja a Lakers, a Detroit pedig otthon vallott komoly kudarcot a Bulls ellen, itt sem egyértelműek tehát az esélyek.

Houston Rockets - Brooklyn Nets (02:00)

Deron Williams, Jason Terry és Andrej Kirilenko el sem utaztak a Nets idegenbeli túrájára, Brook Lopez játékára viszont mutatkozik némi esély, de a másik oldalon Jeremy Lin mindenképp hiányzik majd, ráadásul James Harden visszatérése is bizonytalan. Bárhogy is alakuljon a két lehetséges beszálló sorsa, itt egyértelműen a hazai környezetben játszó Houston a favorit, a Brooklyn pedig tovább süllyedhet ma.

Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors (02:00)

A nap szuperrangadóját Oklahoma Cityben játsszák, itt aztán óriási energiák és egók kerülnek pályára, a GSW pedig Andre Iguodala távollétében sem sansztalan idegenben. Durant védése így elég érdekes kérdéseket vethet fel a vendégeknél, de a két, viszonylag gyengének mondható cseresor párharca is dönthet. Kérdés: melyik csapat húz ma elő a cilinderből egy x-faktort?

Indiana Pacers - Washington Wizards (02:00)

Az otthon még veretlen, s a ligát amúgy is vezető Pacers otthon egyértelmű, hogy a győzelemért megy harcba, de annyira összeszedte magát az utóbbi két hétben a gyengén rajtoló Wizards, hogy könnyen kerekedhet ebből is egy hullámzó derbi. Danny Granger már a csapattal van, de vélhetően nem játszik még ma, Bradley Beal és Otto Porter hiánya viszont még ennél is érzékenyebben érintheti a fővárosiakat.

Philadelphia 76ers - New Orleans Pelicans (02:00)

A Sixers erősen lefelé megy, míg a Hornetsnél megvolt a várt fellendülés, de ma Brett Brown fiai vannak otthon, ami sokat dob a Philadelphia esélyein. Spencer Hawes játéka nem tuti a vendéglátóknál, de Anthony Davis is fájós térddel indul csatába az NOP-nél.

Denver Nuggets - New York Knicks (03:00)

A Nuggets hirtelen elkezdett komoly meccseket nyerni nem csak otthon, de idegenben is, a Knicks viszont változatlanul gyengécske, így Denverben, ahonnan egyébként sem sűrűn távoznak győztesen az ellenfelek, az ex-Nugget Carmelo Anthonynak extra kihívás lesz győzelemre vezetni a New Yorkot, erre semleges szempontból sok esély nem is mutatkozik...

Utah Jazz - Phoenix Suns (03:00)

A Jazz már Enes Kanterrel a soraiban igyekszik összehozni egy újabb győzelmet, de a már Eric Bledose-val harcba induló Phoenix idén idegenben sem ijed meg senkitől sem, ráadásul a két gárda már vívott egymással egy egy labdás derbit, ahol pont Bledose nyerte meg a meccset az arizonaiaknak.

Sacramento Kings - Los Angeles Clippers (04:00)

Chris Paul saját elmondása szerint játszani fog, ám Doc Rivers mester szerint ez koránt sem biztos, nélküle viszont a Clippers nem esélyeskéntl ép fel a lelkes sacramentói közönség előtt. DeMarcus Cousins mellett ma bemutatkozhat az új szerzemény, Derrick Williams, aki könnyen lehet, hogy azonnal robbant a számára a pokollal egyenlő minnesotai béklyó után, érdekes derbi van kilátásban.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus