Újabb kemény menet előtt a Brooklyn, jön az Indiana!

Ma éjjel 11 mérkőzést vívnak meg az NBA-ben, s annak rendje és módja szerint kiváló párosítások is lesznek köztük. Ilyen például a Brook Lopezt elvesztő Nets és a Keletet vezető Pacers csatája vagy a Denver és a Golden State rangadója, de a Toronto formáját elnézve a Spurs - Raptors összecsapás sem lesz rossz, ahogy elmondható ez a Houston - Dallas texasi belharcról is. Jöjjön a játéknap előzetese, minden fontosabb tudnivalóval!

Charlotte Bobcats - Milwaukee Bucks (01:00)

A Bobcats egy némileg masszívabbá váló, de még mindig hihetetlenül tartalékos Milwaukee-t fogad ma, mivel Caron Butler már van a vendégeknél, de Iyasova, Sanders, Pachulia és Neal még nincsenek. Otthon azért egy ez egy kötelező győzelem Al Jeffersonéknak, de mostanság nem adja könnyen magát a Drew-legénység, lehetnek még itt izgalmak is akár.

Cleveland Cavaliers - Detroit Pistons (01:00)

A Cavs és a Pistons is masszívan alulteljesít, s hiába látszott ébredezni mindkét gárda pár héttel ezelőtt, jelenleg mindketten messze vannak még az 50 százalékos mérlegtől is, nem hogy a keleti élbolytól. Andrew Byum, Anderson Varejao és Tristan Thompson jelenléte miatt a palánk alatt is felveheti a versenyt a vendégekkel a Cleveland, Irving és Jennings párharca is érdekes lesz egyesben, oda-vissza jó match-up egymásnak a két gárda, fordulatos meccset várhatunk emiatt.

Orlando Magic - New York Knicks (01:00)

A Knicks edzője, Mike Woodson állása ma talán minden korábbinál nagyobb veszélybe kerülhet, ugyanis ha a tankoló Orlando otthonában sem képes nyerni a New York, akkor tényleg reménytelenül nagy a baj a gárdánál, pláne, hogy már Tyson Chandler is meccsek óta pályán van. Tobias Harrisszel a kezdőben megvan minden fegyvere a Magicnek, hogy legyűrje ebben az állapotában a vendégklet, érdekes derbi lehet ez, ahol nehéz előre megmondani, mit várhatunk.

Brooklyn Nets - Indiana Pacers (01:30)

A Nets Brook Lopez elvesztése után, de még Terry és Kirilenko visszakapása előtt meccsel az Indianával, s hiába back-to-back ez a keleti elsőnek, esélyesként utazik Brooklynba a már Danny Grangerrel felálló Pacers. Mivel D-Willéknek égetően nagy szükségük van a W-re, ezért óriási küzdelem várható, ahol a nagy kérdés talán az, hogy a sztárok döntenek-e vagy a csapategységek.

Miami Heat - Atlanta Hawks (01:30)

A Heat számára otthon nem is lehet kérdés, hogy csak a magabiztos győzelem lehet a cél az egyébként meglepően jól produkáló Atlanta ellen, de oda kell figyelnie a bajnoknak, mely már több érdekes vereséget is begyűjtött "bealvások" miatt. Kyle Korver sorozata vajon a floridaiak extra periméter-védelme ellen is tovább él majd?!

Houston Rockets - Dallas Mavericks (02:00)

Újabb texasi rangadó, megjósolhatatlan esélyekkel.Jeremy Lin nem egészséges (de ma legalább ott lesz a parketten), legutóbb James Harden sem játszott és ma sem fog, ráadásul most kidőlt Patrick Beverley is a hazaiaknál, így szinte minden teher Dwight Howardra hárulhat ma is, bár Detroitban ezt elbírta a center.

Memphis Grizzlies - Utah Jazz (02:00)

A Grizzlies Mike Conley-val a sorban azért otthon a Jazz ellen nyugodtan tekinthető favoritnak, bár tudjuk jól, hogy a Utah mostanság idegenben egyre jobban szerepel és kezd megjönni Trey Burke-ék önbizalma is, tehát mindent egybevéve azért színvonalas csatát várhatunk.

San Antonio Spurs - Toronto Raptors (02:30)

A Spurs azzal a Torontóval játszik, mely tegnap bevette Oklahoma City-t, eddigi egyetlen csapatként az egész mezőnyben, ráadásul Kawhi Leonard nem 100 százalékos a texasiaknál, ebben a formában nem írható le a kanadai gárda, mely ugyan back-to-back lép fel, viszont semmiféle nyomás nincsen vele szemben ebben a párosításban, ráadásul önbizalomnak sincsen híján a Casey-legénység. Parker visszatérése után azért itt sem lehet más a cél a hazai gárda számára, mint a magabiztos diadal.

Denver Nuggets - Golden State Warriors (03:00)

A most még Gallinari és McGee nélkül felálló Nuggets és az Iguodalát már bevető, de Jermaine O'Nealt továbbra is kényszerből jegelő GSW érdekes PO-párharcot vívott tavaly, amiből Steph Curry-ék jöttek ki jobban, úgyhogy lesz egy kis extra motivációja ezen az estén a hazai alakulatnak. Itt sincsen kifejezett esélyes, de hazai környezetben a hullámzó Golden State-tel szemben azért egész jók a denveri kilátások.

Phoenix Suns - Los Angeles Lakers (03:00)

A Suns számára itt a lehetőség egy újabb W behúzására, az ezer sebből vérző, de magát így is szépen tartó Laker Farmar, Blake, Nash, Bryant távollétében az esélytelenek nyugalmával készülhet Mike D'Antoni korábbi legénysége ellen.

Sacramento Kings - New Orleans Pelicans (04:00)

Tyreke Evans először látogat vendégként Sacramentóba, a korábbi Év Újoncát ez extra teljesítményre sarkallhatja, ami akár billentheti is a mérleg nyelvét az Alexis Ajincával kiegészülő New Orleans felé. A Kings védekezése borzasztó Rudy Gay megszerzése óta, de támadásban van annyi potenciál ebben a gárdában, hogy ebben a csatában ne lehessen esélytelennek nevezni.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus