Újabb rémálom jön Brooklynban?

Ma éjjel hat mérkőzéssel jelentkezik az NBA, s a Clippers - Grizzlies csúcsrangadó mellett leginkább az lehet a játéknap kérdése, hogy a két legjobbja nélkül felálló Brooklyn otthon valahogy le tudja-e gyűrni a Portlandet vagy még mélyebbre kerül a nyáron (a neveket tekintve) nagyon megerősödő Nets. Nézzük, mit érdemes tudnunk a feldobások előtt!
 

Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers (01:30)

Deron Williams, Brook Lopez és Andrej Kirilenko játéka is több, mint kérdéses ezen a meccsen így pedig a veteránok vezette Brooklynnak alaposan fel kell kötnie az alsóneműt, ha valahogyan le akarja gyűrni a fonalat idegenben is elkapó Portlandet. A vendégeket csak a keleti túra okozta fáradtság állíthatja meg, a jelenlegi állapotában vegetáló Nets viszont nem igazán alkalmas erre a feladatra az előjelek alapján.

Chicago Bulls - Charlotte Bobcats (02:00)

A Bulls a döcögős idénykezdet után lassan hozza azt a szintet, amit elvárnak a szurkolók Chicagóban, ezzel párhuzamosan Derrick Rose is javul felfelé, de a Bobcats jó szériában van és több érdekes meccset is hozott az Al Jefferson fémjelezte tavalyi ligautolsó. Az esélyek azért eléggé egy irányba mutatnak, de van annyi momentum a vendégek oldalán, hogy lehessen ebből egy szoros csata.

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets (02:00)

A Thunder szépen darálja befelé ellenfeleit és vélhetően az idegenben nem túl acélos, amúgy is Gallinari és McGee távollétében harcoló Denver ellen sem lesz gondja a célba éréssel Scott Brooks legénységének. A keret már újra teljes az influenzából visszatérő Sefoloshával és a nemrég még gyászoló Perkinsszel, úgyhogy elvben nem sok akadálya van a vendéglátók diadalának.

Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers (02:30)

A Sixers lassan, de biztosan süllyed lefelé, Michael Carter-Williams visszatérése lehet, hogy nem is véletlenül húzódik el ennyire, s az amúgy is Nerlens Noel nélkül felálló philadelphiaiak a nem rossz formát mutató Mavericks otthonában az esélytelenek nyugalmával indulhatnak harcba. Hajtós meccs lehet ez, de a Larkin, Wright, Harris triót kényszerből jegelő Dallas számára is kötelező győzelem a mai.

Utah Jazz - Golden State Warriors (03:00)

A Jazz megint megmérkőzik a GSW-vel, de most hazai környezetben, ám az esélyek sokat így sem változtak. Ahogy említettük már, a két fél között nyáron komolyabb játékosmozgás volt, de az akkori szereplők itt aligha döntenek bármiről is. Az irányító nélkül eléggé ingatag, de benn masszív Utah akár szépen is elvérezhet, de ehhez extra kell a Favors, Kanter, Hayward triótól.

Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies (04:30)

A Clippers kezdi azt hozni, amit elvárnak tőle, de a Memphis is feljavulóban. A két rivális az utóbbi években rendre összetalálkozott a PO-ban és felemás a mérleg igazi téthelyzetben, ám érdekesség, hogy már mindkét oldalon más a szakvezető, mint tavaly, ez extra pikantériát adhat ennek a párosításnak. Az esélyekről talán nincs is értelme beszélni, bár hazai környezetben Chris Paulék számára csak is a diadal elfogadható.

Erre a linkre kattintva az összes mai mérkőzés élőképpel megtekinthető!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus