Visszavág a Toronto, vagy a harmadikat is behúzza a Bucks?

Egy méretes verésből kell felállnia a Torontónak, méghozzá azonnal, mert ha ezt a meccset is megnyeri a Bucks, akkor tulajdonképpen eldől a keleti párharc.

 

Toronto Raptors - Milwaukee Bucks 1:00 (Sport 1)

Az első mérkőzésen nem élt a kapott esélyével a Toronto, a másodikon már könyörtelennek bizonyult a Bucks és most sokak szemében toronymagas favorittá lépett elő - ennek mértékén lehet vitatkozni, de az biztos, hogy jelenleg minden Giannis Antetokounmpóék mellett szól. A Raptors sem taktikailag nem igazán talált fogást ellenfelén, sem egyénileg nem tudják hozni a kanadai játékosok Middletonék szintjét, fáradtabbak is lehetnek és nem nagyon látni, hogy Nick Nurse mihez tud nyúlni - az viszont szintén biztos, hogy hazai közönségük előtt léphetnek pályára és konkrétan az életükért küzdenek, hiszen ha most is kikapnak, akkor gyakorlatilag véget ér a szezonjuk, ami akár elveheti tőlük Kawhi Leonardöt is, stb.

Ami továbbra is döntő lesz, az a lepattanózás és a gyorsindításból szerzett pontarány, ez az, amely mindkétszer a Bucks szájíze szerint alakult, de emellett természetesen az is elengedhetetlen, hogy a Torontónál legyen legalább két-három, de inkább három-négy olyan játékos, aki egyénileg a "plafonját" hozza - ha ez nincs meg, akkor maximum egy gyenge Milwaukee-meccsben bízhatnak, másban nem nagyon. Mindenképpen fizikálisabbá kell válniuk Lowryéknak és jobban kizökkenteni a ritmusból ellenfelüket, mert egyelőre nem nagyon tudták megnehezíteni a dolgát sem védekezésben, sem támadásban - nincs még minden veszve, de most, ezen a mérkőzésen már nem hibázhatnak, ha akarnak még valamit.

A sérüléseket tekintve nincs változás, ugyanazok a keretek állnak rendelkezésre, mint eddig, a kérdés az, higy Nick Nurse változtat-e már a kezdőn (Green és Gasol helye is inog), vagy tovább próbálkozik azzal, ami eddig nem működött.

A párharc állása: 2-0 a Bucks javára.

A mérkőzéshez élőképes streamet ezen, vagy ezen a linken találtok!

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus