Visszavághat a GSW a Lakersnek

A veretlenségért utazik Indianába a Charlotte, keleti rangadót játszik a Knicks Bostonban, de pályán a Clippers és a Jazz is. 

A több sérülttel küszködő, hátvédposzton vékony, de a Lin-Batum duóra és Al Jeffersonra építő Hornets 7-0-ra áll az előszezonban - természetesen szeretné veretlenül zárni a felvezető szakaszt. A Pacers még mindig kicsit tesztüzemmódban van, de Paul George nagy formában van és az kérdés, hogy vele mihez kezdenek majd Marvin Williamsék - igazi keleti csatának ígérkezik a meccs. Szintén így tekinthetünk a Celtics és a Knicks összecsapására is, mindkét gárda 4-1-gyel áll és meglepeőn jól teljesít - előszezon ide vagy oda, ennek a meccsnek presztízse van.

Nyugaton a két LA-i csapat is pályára lép, a Lakers a bajnok Warriorst fogadja - egyszer, egy három negyed után félbeszakadt meccsen már sikerült nyerniük Randle-éknek. Kobe Bryant nem valószínű, hogy pályára lép, ahogy a GSW is elég tartalékos volt legutóbb, kérdés, hogy most mennyire akarják a valódi csapatukat tesztelni. A Clippers eddigi legjobb meccse után fogadja a Portlandet, az esélyek egyértelműek, bár Lillardék már megmutatták, hogy képesek dobófesztivált rendezni. A Jazz tavalyhoz képest javuló támadójátékát és kissé boruló védekezését csiszolhatja tovább, a Nuggetsnél pedig Mudiay lendül bele egyre inkább - itt van még min dolgozni mindkét oldalon. 

Indiana Pacers - Charlotte Hornets 01:00
Boston Celtics - New York Knicks 01:30
Utah Jazz - Denver Nuggets 03:00
Los Angeles Lakers - Golden State Warriors 04:00
Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 04:30

A mérkőzésekhez élőképes streameket ezen a linken találtok!

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus